vojtisek27899 Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Ahoj, Dnes 24.6. sem zapnul počítač a po chvilce hraní Banished (hraju celkem déle), se mi nepovedlo zapnout ani jeden soubor ".exe" Mohu na něj klikat nonstop, ale nezapne se. Pokusy co už jsem zkusil : - Nouzovém režim, taky nic nešlo. - Obnovení PC, jak v NR tak i v normálním, ale nešlo spustit. - Připnutím souboru "exe" na lištu, napsalo to "Soubor neexistuje nebo byl přejmenován" (Když jsem se podíval byly tam i správně zadaná cesta) Po restartu PC se stalo, že všechny soubory "exe" se otevírají v textovém souboru.áNo To je asi všechno, doufám za co nejrychlejší odpověď a předem děkuji :3 -Vojtíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtisek27899 Odesláno Červen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 PS : Toto už jsem vyřešil, ale mohl bych se zeptat když chci něco otevřít v souboru .exe, jakou má cestu ?? ... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Podle toho kde ho mas ulozenej logicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojtisek27899
Ahoj, Dnes 24.6. sem zapnul počítač a po chvilce hraní Banished (hraju celkem déle), se mi nepovedlo zapnout ani jeden soubor ".exe"
Mohu na něj klikat nonstop, ale nezapne se.
Pokusy co už jsem zkusil :
- Nouzovém režim, taky nic nešlo.
- Obnovení PC, jak v NR tak i v normálním, ale nešlo spustit.
- Připnutím souboru "exe" na lištu, napsalo to "Soubor neexistuje nebo byl přejmenován" (Když jsem se podíval byly tam i správně zadaná cesta)
Po restartu PC se stalo, že všechny soubory "exe" se otevírají v textovém souboru.áNo
To je asi všechno, doufám za co nejrychlejší odpověď a předem děkuji :3
-Vojtíšek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.