vojtisek27899 Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2014 Ahoj, Dnes 24.6. sem zapnul počítač a po chvilce hraní Banished (hraju celkem déle), se mi nepovedlo zapnout ani jeden soubor ".exe" Mohu na něj klikat nonstop, ale nezapne se. Pokusy co už jsem zkusil : - Nouzovém režim, taky nic nešlo. - Obnovení PC, jak v NR tak i v normálním, ale nešlo spustit. - Připnutím souboru "exe" na lištu, napsalo to "Soubor neexistuje nebo byl přejmenován" (Když jsem se podíval byly tam i správně zadaná cesta) Po restartu PC se stalo, že všechny soubory "exe" se otevírají v textovém souboru.áNo To je asi všechno, doufám za co nejrychlejší odpověď a předem děkuji :3 -Vojtíšek Citovat
0 vojtisek27899 Odesláno Červen 24, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červen 24, 2014 PS : Toto už jsem vyřešil, ale mohl bych se zeptat když chci něco otevřít v souboru .exe, jakou má cestu ?? ... Děkuji Citovat
0 Panther Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2014 Podle toho kde ho mas ulozenej logicky Citovat
Otázka
vojtisek27899
Ahoj, Dnes 24.6. sem zapnul počítač a po chvilce hraní Banished (hraju celkem déle), se mi nepovedlo zapnout ani jeden soubor ".exe"
Mohu na něj klikat nonstop, ale nezapne se.
Pokusy co už jsem zkusil :
- Nouzovém režim, taky nic nešlo.
- Obnovení PC, jak v NR tak i v normálním, ale nešlo spustit.
- Připnutím souboru "exe" na lištu, napsalo to "Soubor neexistuje nebo byl přejmenován" (Když jsem se podíval byly tam i správně zadaná cesta)
Po restartu PC se stalo, že všechny soubory "exe" se otevírají v textovém souboru.áNo
To je asi všechno, doufám za co nejrychlejší odpověď a předem děkuji :3
-Vojtíšek
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.