kasaco10 Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Ahoj, máte doma někdo ??? http://www.playcentrum.cz/sony-wireless-stereo-headset-2.0-ps4-1126401.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Kámoš je má a hrajou suprově.Tady je maj o něco levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Jj mám je vydrz dobrá dosah je kratkej vejdu do druhý místnosti a blbnou ale zvuk spica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 koukam, ze spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Jj mikrak jde vypnout, utlumení zvuku, když mluvis a mám celkem velkou hlavu :P a drzej dobre což se moc nestává často :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 super, hodne uvazuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Nevite nahodou jestli jdou i k PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Jdou odzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Zelenka Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 ahoj chtěl bych se zeptat zda jsou to taky sluchátka 2,0 protože v popisu to uvedené neni díky http://www.herni-svet.cz/sony-playstation-gold-wireless-stereo-headset-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tak konecne koupeno a SUPER. Doporucuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Ahoj,tydle sluchátka umí 7.1 zvuk? Me blbne ten název stereo 2.0 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 hele zvukove jsou super, ciste a odhlucnene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Ahoj,tydle sluchátka umí 7.1 zvuk? Me blbne ten název stereo 2.0 :-D Samozdrejme jsou to stereo sluchatka.....mají pouze virtuální 5.1 audiofilni sluchatka 5.1 mají cenu někde upa jinde řekněme 10k výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Aha aha ,ale spokojenost teda je jo ? Mám sluchátka od Sony asi za 400 bez mikrofonu a hrál jsem Infamous a hrozně potichu mi to přišlo. Tak koukam už po něčem lepším. A zkoušeli jste to propojit i třeba s telefonem? Pres BT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Aha aha ,ale spokojenost teda je jo ? Mám sluchátka od Sony asi za 400 bez mikrofonu a hrál jsem Infamous a hrozně potichu mi to přišlo. Tak koukam už po něčem lepším. A zkoušeli jste to propojit i třeba s telefonem? Pres BT? No. Jelikož tam máš usb vysílač :-D tak s mob jsem to nezkousel. Jinak na chat a poslech jsou pecka. Máš na nich ztlumeni nebo zvýšení hlasitosti chatu což je dobrá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Aha o tom vysílači jsem nevěděl :-D OK díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesa Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Vim ze je to blbej dotaz ale mohlby nekdo prosim odskouset jestli nahodou nefungiji pres BT s mobilem ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Propojeni je pres flashku, ktera ma BT. Tvuj mob. urcite nema koncovku na flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Ahoj, máte doma někdo ???http://www.playcentrum.cz/sony-wireless-stereo-headset-2.0-ps4-1126401.htm Dají se sluchátka připojit ke SMART televizi prostřednictvím USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Hele nezkousel jsem to. Ale asi by to melo jit. Mohu zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Taky by me zajímalo to s tou smart TV:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Tak zítra mi má dorazit, měl bych jen pár otázek před vyzvednutím :) Vím že se jedná čistě o herní sluchátka, ale jakých kvalit dosahují při přehrávání hudby to jsem bohužel nikde nenašel. Může někdo ohodnotit ? A druhá dá se někde koupit druhý vysílač a naklonovat jej pro použití třeba u pc, aby se nemusel měnit? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Hele nezkousel jsem to. Ale asi by to melo jit. Mohu zkusit Byl bych rád pokud to otestujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Pokusim se o vikendu. Jinak jsem zkousel pres kabel poslouchat hudbu s tel.A velka spokojenost.Zalezi v jake kvalite je hudba nahrana.Pouzival jsem to, kdyz jsem sekal zahradu :D Pc jsem nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Používat kabel u bezdrátových sluchátek mi přijde trochu mimo mísu , další věc že nemám přizpůsobeny pokoj na to abych měl kabel natažený. Proto se právě ptám zdali se dají sluchátka připojit přes USB k TV a používat jako výstupní zvuk právě ty sluchátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.