Romix Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Pratele, jake mate zkusenosti se sekanim her pri hrani z externiho disku? Ja mam ted novej WD 3.0 a docela jsem zklamanej. Obraz se porad dost seka a je to velmi neprijemne. Pred tim jsem mel starsiho Samsunga 2.0 a vse valilo, jak ma... Ten mi ale kapacitne nestacil, tak jsem poridil WD a je to des... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 já mam 2TB WD 2.0 a všechno uplně v pohodě, nikdy žádnej zásek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Mozna ze by to bylo tim, ze je to 3.0... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 mam dojem, že nejseš jedinej se 3.0, ale zatim si nikdo nestěžoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Tak nevim, cim by to mohlo byt... Je to WD my passport. Jedine to zkusit znovu naformatovat, ale mam pocit, ze to nepomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 koukal jsem i na zahraniční fóra, a píšou, že s 1TB 3.0 MyPassportem nikdo problém nemá... tak za naformátování nic nedáš, tak to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 A pokud to bude dělat stále, je možné že HDD má špatné sektory. Tohle jsem řešil s interním diskem - vyřešil jsem to tak, že jsem ho rozebral a přilepil na vchodové dveře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.