joan07 Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Ahojec...chci si koupit nové stolní pc...ale nevim jestli je v dnešní době lepší klasická bedna nebo all in one pc...rozmezí tak 20000-25000 a aby na tom šlapali nejnovější hry,ramky 8 a vejš...díky za postřehy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Nejnovější hry a AllinOne PC? Já nevím jak ostatním, ale mě to připadá naprosto retardovaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joan07 Odesláno Červen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 to nevim proč...sem se normál zeptal a chtěl sem aby mi někdo poradil co je lepší nebo mi sem hodil nějakej odkaz na pc v tý ceně co jsem psal a myslí si že by byl dobrej...nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Nejnovější hry a AllinOne PC? Já nevím jak ostatním, ale mě to připadá naprosto retardovaný :D on se ptal jenom co je lepsi.....tak staci napsat normalni stolni a ne reagovat jako retard. Urcite ber normalni pc na hry.....a jestli chce poradit konkretne tak zkus treba pc-help. Forum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
joan07
Ahojec...chci si koupit nové stolní pc...ale nevim jestli je v dnešní době lepší klasická bedna nebo all in one pc...rozmezí tak 20000-25000 a aby na tom šlapali nejnovější hry,ramky 8 a vejš...díky za postřehy:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.