Grygy1468628189 Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Zdravím, možná asi předbíhám když hra vychází až v srpnu. Ale nevíte zda budou postavy kompatibilní s původní hrou nebo budu muset expit svoji postavu odznova. Bavíme se o RGH verzi obou her. Nečetli jste někdo takové info zda budu moct na rgh pokračovat ve své postavě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 Ahoj, já myslím, že by to mělo být kompatibilní. Tuším, že jsem to dokonce někde četl, ale bohužel už je to nějaký pátek. :/ edit: jinak ty předměty co momentálně máš a považuješ za dobré budou stejně "crap". Jediné co bude dělat znovu jsou paragony no.... tedy v případě, že by to kompatibilní nebylo. Už aby to sakra vyšlo, nemohu se dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 (upraveno) smazat prosim Upraveno Srpen 18, 2014 uživatelem D3mon3k-CZ vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitipitipa Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Nevíte zda potřebuji puvodní hru na hrani raper of soul ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumadzus Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Nepotřebuješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 taky vam lagne kdyz chcete pokracovat s postavou z D3? kdyz udelam novou tak vpoho slape.. cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Ne mě to funguje normálně. Mě by spíše zajímalo jestli se někomu podařilo získat Tall Man's Finger - legendární hnědý ring pro WD. Mám odehráno celkem dost (přes 170paragonů) - celkově 200 něc, za ten ring jsem u Kadaly zainvestoval asi okolo 4K shardů a nic. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Picusak Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 (upraveno) Ahoj, poraďte prosím, jak docílit toho, abych měl postavy převedené z Diabla 3 na datadisk... Díky EDIT. Vyřešeno, přišel sjem na to sám. Jsem strašnej chytrák Upraveno Říjen 10, 2014 uživatelem Picusak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubajs86 Odesláno Prosinec 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2017 Ahoj, lze hru nějak updatovat přes auroru? Nebo nevíte zda je k dispozici tohle DLC ? Rad bych měl necromancera :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.