Stormi Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Zdar, mam takovej asi blbej dotaz, :) no budiz : Uz delsi dobu mam X360 PREMIUM VERZI, jelikoz bych si rad stahnul nejaka ty dema , zaparil MP a stahnul ruzne vychytavky rozhodl jsem se ze se pripojim. Pocitac je pripojenej prez WIFI v nasem malem mestecku :), chtel bych se zeptat co k pripojeni potrebuju (jediny co me tak napadlo je tohle http://www.herni-svet.cz/produkty/xbox360/live/wireless-bridge) Nebo snad staci jen kabel z pocitace zapojit do xka? PS: Vim ze to je asi dost blbej dotaz ale u Xka sem docela novice :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Zdar, mam takovej asi blbej dotaz, :) no budiz :Uz delsi dobu mam X360 PREMIUM VERZI, jelikoz bych si rad stahnul nejaka ty dema , zaparil MP a stahnul ruzne vychytavky rozhodl jsem se ze se pripojim. Pocitac je pripojenej prez WIFI v nasem malem mestecku :), chtel bych se zeptat co k pripojeni potrebuju (jediny co me tak napadlo je tohle http://www.herni-svet.cz/produkty/xbox360/live/wireless-bridge) Nebo snad staci jen kabel z pocitace zapojit do xka? PS: Vim ze to je asi dost blbej dotaz ale u Xka sem docela novice :ziped: jj, to by melo stacit, nebo si porid router (za 800) tim stahuj wifi signal, odtamtud muzes vist 1 kabel do PC a 2 do Xboxu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stormi Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 jj, to by melo stacit, nebo si porid router (za 800) tim stahuj wifi signal, odtamtud muzes vist 1 kabel do PC a 2 do Xboxu :) Tak to by pro mne bylo urcite cenove dostupnejsi , dik za radu , muzes na nejakej kdyztak hodit link pls? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Tak to by pro mne bylo urcite cenove dostupnejsi , dik za radu , muzes na nejakej kdyztak hodit link pls? :) ICQ: 299320226 napis poradim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toonnyy Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 No nevim-u nás zatim Xbox Live asi nefunguje,budeš se muset registrovat a připojit jako uživatel jiného státu než ČR,což je ale nezákonný,hrozí Ti ban,pak se už Tvoje konzole nikdy na NET nepřipojí,BACH na to.Pokud už Live u nás jede,pak sorry,před 3mi měsíci ještě nejelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stormi Odesláno Prosinec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 Mám pocit ze jede ale jsou tam omezeny moznosti.... Ja sem se zaregistroval pod UK , myslim ze ban za tohle nehrozi , ale nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stormi
Zdar, mam takovej asi blbej dotaz, :) no budiz :
Uz delsi dobu mam X360 PREMIUM VERZI, jelikoz bych si rad stahnul nejaka ty dema , zaparil MP a stahnul ruzne vychytavky rozhodl jsem se ze se pripojim.
Pocitac je pripojenej prez WIFI v nasem malem mestecku :), chtel bych se zeptat co k pripojeni potrebuju (jediny co me tak napadlo je tohle http://www.herni-svet.cz/produkty/xbox360/live/wireless-bridge)
Nebo snad staci jen kabel z pocitace zapojit do xka?
PS: Vim ze to je asi dost blbej dotaz ale u Xka sem docela novice :ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts