KOSScz Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Zdravím funguje ješět tahle hra? Nedaři se mi ji stahnout. vždy po 20mb se sekne a vypne stahováni. nevíte co s tím? nebo němate to někdo nainstalovane a nenahrali mi to někde pls?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Hra normálně fičí :)... možná jen měli problémy se servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Tak stale nic už to nechavam tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 mi to stahnout normalne slo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 neupneš mi pls instalačku? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 upni mě to též dělalo dříve, když jsem to hrál. Kámoš mi to taky upl a fičelo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 tyjo no s tim svym super netem si akorat tak zasekam net na 4 hodiny :D... ale tak, pokud si na to vzpomenu a budu mit brou naladu, tak to upnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 to bych ti byl vděčný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.