Garonarr Odesláno Červenec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 Ahoj :D Nedávno jsem si koupil PS+ a nyní vyšla plná verze Dead space 3 zdarma, když jsem jí chtěl stáhnout píše mi to pořád "Purchased" ale nemám jí ani v knihovně ani ve stahování :/ Neni to první hra u který se mi to stalo. Prosím poraďte mi co mám dělat :( Předem díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 Dead Space 3 je PS3 hra. Ty máš PS4 - ta nedokáže přehrát PS3 hry. Pro PS4 jsou k dispozici jiné hry, než pro PS3 (pokud nejsou cross-buy, což, pokud vím, není moc her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garonarr Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 Jasně, ale když nejde hra co je pro ps3 na ps4 tak nebude na PSN :) A tendle případ se mi stal i s jinýma hrama :) Neni způsob jak nějak "restartovat" PS store? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Bude na PSN, ty si jí můžeš koupit, abys jí později mohl hrát na svém PS3. Pokud PS3 nemáš, na PS4 hry z PS3 nespustíš (minimálně dokud nespustí tu streamovací službu). Tohle není žádná chyba, není potřeba nic restartovat, tohle je běžné chování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.