spleskin Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 Zdravím, z ničeho nic mi přestal jít zvuk u skyrimu( BR ) a GoW ( hdd ) zkoušel jsem měnit hdmi a nic. Třeba u Gt 6 to funguje. Nevíte čím to může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Proč mi jde zvuk jen u gt6 :'( u ostatních prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Zvuk ti nejde z TV alebo mas ps3 prepojenu s receiverom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Zvum mi nejde z tv....slyším jen šum ale říkám gt6 valí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spleskin
Zdravím, z ničeho nic mi přestal jít zvuk u skyrimu( BR ) a GoW ( hdd ) zkoušel jsem měnit hdmi a nic. Třeba u Gt 6 to funguje. Nevíte čím to může být ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.