danuj94 Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Ahoj rozjel někdo Homeword 2 na Win7 64bit. Hra se mi nechce spustit. Už jsem zkoušel Re-instalaci,patch 1.1,1.2 a množství cracků. Homeworld jsem stáhnul odtud:http://thepiratebay.se/torrent/6688029/Homeworld_2_-_Windows_7_Rep Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Ahoj, ano rozjel. mam dost jednoduche reseni: Zajit do obchodu a koupit si hru :) Doufam ze jsem pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2014 To bude poslední možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 mě to jelo normálně, stáhl jsem nějaký repack ale už nevím kde, stačí hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.