0123789456 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 Ahoj Nedaroval by někdo kod na PS plus 7dní nebo 14 dní ? Někdo kdo to nevyužije. Nechce se mi kupovat měsíční ,protože vím ,že to nevyužiji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Jestli jsi jeste nemel psplus muzes si dat 14 dnu zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0123789456 Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 No právě že už měl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Pokud jsi už jednou měl PS+, tak už nemůžeš těch 14 dní využít. Dokonce ani voucher na 30 dnu zdarma, který jsem dostal k Vitě už mi nefungoval. Leda že by sis vytvořil nový účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 ale můžeš si udělat nový účet a tam ten voucher spotřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0123789456 Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 J díky už jsem tak udělal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bentersix Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Dobrý den, jsem nováček u ps plus a nevím jak to mám zaregistrovat doposud jsem neměl účet plus. Chci využít na těch 14dní, ale nevím jak na to poradí mi někdo prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 musíš si to koupit přes psstore vložit kartu a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bentersix Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Jenže když chci zadat kartu tak mi to nechce vzít tu kartu, přitom karta je plně v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Jenže když chci zadat kartu tak mi to nechce vzít tu kartu, přitom karta je plně v pořádku. Mas aktivovane platby na internetu? Pokud ne musis aktivovat pres internetbanking nebo primo v bance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 A když neplánuju platit členství v budoucnu kartou ale koupím si voucher s kódem na 12 měsíců, tak mě to bez zadání té karty k 14 dnům free nepustí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 ne......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 se mnou ted sony pěkně vyje.bala :) měl jsem obnovu všude povypínanou, kupoval jsem ted znovu po nějaké době měsíc... apřes pc si to znovu obnovilo a ted mi to stáhlo automaticky prachy.. takže bacha, co kdy kde vypnete... oni si vám to automaticky obnoví :) doporučuju po každém nákupu zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Tak to s podmínkou zadání čísla karty pěkně pos..li, kvůli 14 dnům :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 se mnou ted sony pěkně vyje.bala :) měl jsem obnovu všude povypínanou, kupoval jsem ted znovu po nějaké době měsíc... apřes pc si to znovu obnovilo a ted mi to stáhlo automaticky prachy.. takže bacha, co kdy kde vypnete... oni si vám to automaticky obnoví :) doporučuju po každém nákupu zkontrolovat Mě se to taky stalo a zapomněl jsem to vypnout. Obnovilo se mi to 3 měsíce po sobě a za tu dobu jsem plusko vůbec nevyužil. Kdyby tam byli aspon pořádné hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.