Tesi PS4 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2014 Dobrý den, budu si kupovat PS4, a chtěl bych se zeptat jestli jde očekávat nějaká zlěvnění a přibližně kdy :-) nákup odkládám protože ho stejně kupuju prakticky jen kvůli GTA V tak jsem si říkal že možná příjdou nějaké zvýhodněné nabídky PS4 + GTA V, ale ted jsem se dočetl v nějaké diskuzi něco jako že je možné že PS4 zlevní až na 8.000.- :O :) Tak co jaký to tak asi bude termín? Podznim? čekají se slevy na tuto konzoli až před vánoci? Děkuji za odpoved :) Citovat
Shark88 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2014 no podle mého názoru asi moc velké zlevnění očekávat nemůžeme. v nějakém článku jsem četl, že sony stejně prodává PS4 téměř bez zisku.... Citovat
Dweightee888 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2014 Nezlevní se, je to hloupé, aby to dělali...čekal bych to až tak za rok-dva... Citovat
san andreas Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 nema to pro ne smysl protoze se prodavaji krasne ted za tu cenu, az budou mit prodano hodne kousku tak udelaj zase slevu nejakou Citovat
richie Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 Proč by zlevňovali, když jde konzole dobře na odbyt? A ta cena je přijatelná. Citovat
pilulkin Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 Já bych teda čekal, na rozdíl od ostatních věštců a marketingových mágů Sony nade mnou, že do konce se bude dát sehnat nová PS4 už za 9000 - 9500 Kč ;) Citovat
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 cena konzole bez dani,marze a dalsi veci, je 8100, pripadne s hrou je 8700. tato cena je stale stejne od dob launche. Takze dokud sony nezlevni cenu konzole distributorum,tak pod 9 tis urcite nebude. K velkym zlevneni vetsinou dochazi,kdyz vyjde slim verze. Bohuzel je tu proste stale ten podivny prevod kurzu dollar/euro, ktery jsou na stejne hodnote. Bohuzel diky postovnemu a clu a dph,se to stejne nevyplati poslat. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.