Chatam Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 chcem sa opytat, mam flesnuty Xbox, viem ze ked budem hrat online napalenu hru tak mi bloknu konzolu, tak by som chcel vediet ked budem na nom hrat original ci sa tiez blokne alebo sa nemusim toho obavat. dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vite.cz.ek Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 chcem sa opytat, mam flesnuty Xbox, viem ze ked budem hrat online napalenu hru tak mi bloknu konzolu, tak by som chcel vediet ked budem na nom hrat original ci sa tiez blokne alebo sa nemusim toho obavat. dakujem za odpoved Když máš flash, ban můžeš dostat i s origo hrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chatam
chcem sa opytat, mam flesnuty Xbox, viem ze ked budem hrat online napalenu hru tak mi bloknu konzolu, tak by som chcel vediet ked budem na nom hrat original ci sa tiez blokne alebo sa nemusim toho obavat. dakujem za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.