Guest Mirinho Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 lidičky jak se změní typ lemmingů, mám na mysly když chci přepnout třebas z lemmingů s bombama na lemminga zastavovače ... sem zkusil snad už všechny tlačítka a všechny možný kombinace a nedaří se mi to přepnout :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Z Lemmingů s bombama? Tomu nějak nerozumím... Máš na mysli Lumíky, kterým už se odpočítává? Ty nezměníš... Nevím, co jiného si představit pod pojmem "lemming s bombama". Upřesni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Mirinho Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 no na mysli mám to, že začnu nějákou misi, a dole mám, že můžu použít 10 lumíků s bombama a 10 lumíků který třeba šplhaj ( v jiný misi zase třeba zastavujou, skáčou s deštníkem... ) ale aktivní jako jediný co mi jde křížkem používat je to vybuchování, jak prostě přepnout abych mohl lumíkům dávat i ten druhej rozkaz. snad je to jasnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Už jsem to nějakej pátek nehrál. Ale nedělá se to rohovejma tlačítkama? BTW: Zkus manuál .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Jistě, tlačítky L a R, ale v některých misích máš k dispozici jenom to vybuchování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.