zozy Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 nevite nekdo jak rozfachat devhook v ir shell3.81.jak dam umd tak se ukaze devhook ikonka zmacknu x a cerna obrazovka=restart.mam do irshellu neco stahnout?u minulich verzi jsem s tim nemel problem.thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 mas nainstalovane - tzn. mas na karte devhook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 anony: mam ho v ms0 mam ho dat jinam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 a mas 1.50 kernell ? edit : smela otazecka : na co potrebujes devhook ? edit2 : kam to vubec davas ? pokud se nemylim tak to musis nahrat do game150 a soubory potrebne pro chod na root. opravte mne jestli se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 mam kernel1.50 potrebuju ho do irshellu mam to v rootu ms nevim kde je problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
nevite nekdo jak rozfachat devhook v ir shell3.81.jak dam umd tak se ukaze devhook ikonka zmacknu x a cerna obrazovka=restart.mam do irshellu neco stahnout?u minulich verzi jsem s tim nemel problem.thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts