stelon Odesláno Červenec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2014 4aute lidi mam problém už se mi nenačitaly hry tak jsem koupil novy laser a vyměnil jej jenže nic nenajede jen to napiše open tray co to znamena? to nestači jen vyměnit musí se to snad nak jestě nastavit nebo co diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stelon Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2014 Už vyřešeno našel jsem video na novym laseru se musi pajkou rozpojit taky cin a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stelon Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 ale mam menši problém nevi někdo čim to je že mi těd některe hry které mi předtím jeli normalně tak stim novym laserem nejdou napiše to jen open tray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stelon
4aute lidi mam problém už se mi nenačitaly hry tak jsem koupil novy laser a vyměnil jej jenže nic nenajede jen to napiše open tray co to znamena? to nestači jen vyměnit musí se to snad nak jestě nastavit nebo co diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.