Zdenek1993 Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 (upraveno) Zdravím před pár dny bylo vše ok, ale před dvěma dny zapnu xbox a najednou moje hry, které mám jsou šedé, nevidím jejich obrázky, nemohu vyhledávat žádné hry, ani aplikace na market place. Ukáže mi to prostě not items a když v dasboardu kliknu na account neukáže mi to moje zlaté členství ale vyhodí chybu 807B01F4 a v okýnku Your Membership mě to píše Cant list your memberships. Please try later again.... nechapu co se děje nebo čím to může byt... hry a aplikace ale mohu nomrálně používat a hrát online... Dokonce mě nešel profil ani na stránkách. Přihlásil jsem se a po kliknutí na "můj účet" to vyhodilo ups tohle se nemělo stát někde je chyba a bla bla bla nevíte co to može byt? řešil jsem to 3 hodiny s podporou před dvěma dny a nevědí si stím rady dokonce mě volali z US a musel jsem nadiktovat ID a serial number meho xboxu už jsem z toho na prášky..... jeden xbox mě odejte tak si koupím 2. a po 3 týdnách zase toto.. Zkoušel jsem vymazat case, smazat a znovu nahrát profil a nic prostě nic! Upraveno Červenec 27, 2014 uživatelem Zdenek1993 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr397 Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 Ahoj, mam naprosto stejny problém a i od stejné doby, podělil by ses když tak co ti z Microsoftu poradili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melganic Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Taky mám ten problém... Chtěl jsem zkusit betu Destiny ale prostě jsem se nikam na Livu nedostal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 pánové a máte český učet? nebo nějaký jiný? mě to funguje normálně uplně všechno ale znám lidi co hrají na US učtu tady v česku a mají tyto potíže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melganic Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Mám český účet... Anglický jsem taky zkusil a šlo to, ale to mi je k ničemu :D Asi to budeme muset nechat na Microsoftu, chyba je teda nejspíš na jejich straně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr397 Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Vcera jsem to řešil s podporou Microsoft hodinu a pak mi řekli ze si to pridavaj na seznam nových chyb a ze to pošle svym nadřízeným k projednání a ze se mi ozvou - tak jsem zvedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 čau taky mám stejný problém , ještě že můžu hrát tanky ,ale když jsem chtěl uplatnit měsíční gold a koupit hru tak fuck off...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 tak jeste vcera a dnes dopoledne mi to slo uplne v poho a ted se mi deje to samí co vám? no tvl co to kur.va je?! :D doufám že to brzy opraví ... v srpnu má být zdarma dishonored nerad bych to propásl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1993 Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Tak pánové od té doby co jsem postnul tento příspěvek, jsem ve stálém kontaktu s podporou Xbox LIVE přez email. Psal jsem jim, že se toto děje u více lidí v ČR a je to v řešení a jsou si vědomi problému. Bohužel momentálně není možnost nic víc udělat. Máme prostě čekat. Takže nám asi ani nic jiného nezbude. Každopádně dávám to sem aby jste věděli že se to tam u nich nějak řeší a ví se o tom. Bylo mi řečeno, že to mám každým dnem sledovat, protože není určitý čas nebo datum kdy bude vše ok. Tak snád to bude brzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Tak me to taky blbne. Celej den v pohode a tak si rikam, ze si koupim Gold na mesic. No a pic! V momente, jak jsem to zaplatil mi to dela uplne to same co vam a zacalo to prakticky pred hodinou. Vidim, ze s tim uz jsou problemy od vcerejska, takze jsem zvedavej, jak tohle dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KevinFifa11 Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Tak to je na držku.. Večer jsem si koupil Gold na rok a chci ho aktivovat a bum, hází to error.. Psal jsem si s podporou a ženská mi řikala že mám problem v routeru, že musim otevřít nějaké porty, vite o tom nekdo neco nebo myslite ze mam problem stejny jako vy? A kdyz se prihlasim na xbox.com tak mi to tam ukazuje ze mam omezene sluzby v uctu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Resim to na podpore xboxu v chatu... Oni o tom vubec nic nevi a hrozne se vsemu divi. To snad neni pravda toto.... Taky mi to pise, ze mam omezene sluzby v uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Tak pro info: Mel by to byt vypadek nejake site. Chyba je pouze v CR. Vsude jinde funguje bez problemu. Tak proto o nicem nevi... u nich to funguje normalka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Furt to nevali..ted uz dokonce blbne i vic veci :D Komedie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1993 Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 tak už o tom vědí 100% a řeší to viz. "http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live-status" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Jo to uz tam litalo i vcera vecer... Do patku to bude v poho. Ale skoda, zrovna mam volno a mohl jsem parit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1993 Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Mohli by dat nejake odskodneni aspon o ten tyden co jsme ztratili to prodlouzit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 tak snad už to brzo bude v pohodě , potřebuji koupit premiák na tanky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Vsak jim napis o odskodneni. Ja si nechal rovnou vratit penize a az to poslape v poradku, tak si gold koupim znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Mohli by dat nejake odskodneni aspon o ten tyden co jsme ztratili to prodlouzit! souhlasím a nebo alespoň nějaký pointy . jednou mi takle nefungoval redeem code který byl uplně nový a jako odškodnění mi MS poslali 800 MSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 čaute nemáte někdo tel. číslo na českou podporu xboxu nějakou infolinku co jsem měl číslo tak to je už nefunkční dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KevinFifa11 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Vědí o tom už dloujo si myslím, včera odpoledne jsem volal na podporu a říkali že měli 40 stejných hovorů a že na tom intenzivně pracují.. Prrý maximálně 2 dny, tak doufejme že to brzy půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Kevin dej mi číslo na tu podporu kterou jsi volal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KevinFifa11 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Stačí trochu hledat.. dole na srankách xboxu klikni na Kontaktujte nás a vyber problém, potom ti tam vyskočí hovor tak si ho vyžádej, oni ti hned zavolaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 aha myslel jsem že máš normálně číslo na nějakou jejich infolinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.