Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 Zdravím, docela koukám, že tato hra tu nemá téma, co říkáte na tuto hru hra je jí někdo má jí vůbec někdo? Já osobně mám demo a hra se mě moc líbí docela pokrok od té doby co jsem jí hrával na internetu on-line ještě na starým PC. Přemýšlím o koupi full verze, ale když vidím na youtube ty levly tak mám strach o svůj ovladač abych ho v nervech nerozmlátil =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 No popravdě mám stejnej důvod k nekoupi, jako ty :D už jsem přestal kupovat i Fifu, jelikož moje PS3 ovladače skončili špatně...3... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Já si jí pořídil nedávno a je to dobrá hra na odreagování... hraju zatím ten mód "Career" a udělal jsem už první 4 levely... ale hraju to spíš čas od času podle nálady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.