xDante1986 Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2014 Ahoj všem, chtěl bych představit svůj blog, který je asi měsíc ve vývoji. Obsah plním průběžně a přidávám jak návody a průvodce na hry, tak i recenze. Rovněž probíhá hlasování, ve kterém si můžete rozhodnout o dalším návodu. Budu rád, když se přijdete podívat na www.navodycesky.blogspot.cz Nejnověji jsem dnes večer přidal druhá část průvodce na hru The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Citovat
kabanos Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2014 Nevím, v dnešní době, kdy je gameplay footage skoro každé hry online na yt, mi tohle příjde spíše jako ztráta drahocenného času. Pokud to ale máš jako koníček a baví tě to, tak mi nezbývá nic víc, než ti držet palce. Citovat
lostkojot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2014 pro mě lepší , takhle psané . jsem hold old school :-) díky za residenta a jsem rád že je tam evil within . budu kupovat v prosinci ,tak jsem rád za návod ,kdybych se někde zasekl :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.