xDante1986 Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Ahoj všem, chtěl bych představit svůj blog, který je asi měsíc ve vývoji. Obsah plním průběžně a přidávám jak návody a průvodce na hry, tak i recenze. Rovněž probíhá hlasování, ve kterém si můžete rozhodnout o dalším návodu. Budu rád, když se přijdete podívat na www.navodycesky.blogspot.cz Nejnověji jsem dnes večer přidal druhá část průvodce na hru The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Nevím, v dnešní době, kdy je gameplay footage skoro každé hry online na yt, mi tohle příjde spíše jako ztráta drahocenného času. Pokud to ale máš jako koníček a baví tě to, tak mi nezbývá nic víc, než ti držet palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 pro mě lepší , takhle psané . jsem hold old school :-) díky za residenta a jsem rád že je tam evil within . budu kupovat v prosinci ,tak jsem rád za návod ,kdybych se někde zasekl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.