Filip Kemza Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 Ahoj, mám problem, vždy při loadingu mi vypalená hra hází toto: The disc is unreadable. 1. Clean the disc with a soft cloth. 2. restart the console. Nevíte co stim? Děkuju za opověd. Citovat
0 vite.cz.ek Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2014 Filip Kemza napsal: Ahoj, mám problem, vždy při loadingu mi vypalená hra hází toto: The disc is unreadable. 1. Clean the disc with a soft cloth. 2. restart the console.Nevíte co stim? Děkuju za opověd. Ahoj, mám ten sam problém. Citovat
0 Filip Kemza Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2014 Ahoj, zkus si sehnat externí vypalovačku. Já sem doma nějakou našel a už mi to tu chybu nehází. A pokud to nepomůže tak nevim nejsem na to vypalování moc expert Citovat
Otázka
Filip Kemza
Ahoj, mám problem, vždy při loadingu mi vypalená hra hází toto: The disc is unreadable. 1. Clean the disc with a soft cloth. 2. restart the console.
Nevíte co stim?
Děkuju za opověd.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.