Filip Kemza Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Ahoj, mám problem, vždy při loadingu mi vypalená hra hází toto: The disc is unreadable. 1. Clean the disc with a soft cloth. 2. restart the console. Nevíte co stim? Děkuju za opověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vite.cz.ek Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 Ahoj, mám problem, vždy při loadingu mi vypalená hra hází toto: The disc is unreadable. 1. Clean the disc with a soft cloth. 2. restart the console.Nevíte co stim? Děkuju za opověd. Ahoj, mám ten sam problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filip Kemza Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Ahoj, zkus si sehnat externí vypalovačku. Já sem doma nějakou našel a už mi to tu chybu nehází. A pokud to nepomůže tak nevim nejsem na to vypalování moc expert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Filip Kemza
Ahoj, mám problem, vždy při loadingu mi vypalená hra hází toto: The disc is unreadable. 1. Clean the disc with a soft cloth. 2. restart the console.
Nevíte co stim?
Děkuju za opověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.