k7l1 Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Ahoj Mám konzoli PS3 Super slim A chtěl bych používat Jailbreak. Bohužel jsem se dočetl že je nutné mít konzoli odstřiženou od připojení k internetu aby nedostal BAN... A proto se ptám jak mám odpojit PS naprosto od veškerého připojení na síť? Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Nezapojovat kabel a nenastavovat wi-fi...promiň ale co je to za otázku sakra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 llololololololooool internet tě vidí všude tomu se nevyhneš promin ale proste internet je vsude. Je to jako vzduch který dýcháš ale pro zařízení jako je PS3 bez toho by se ti konzole udusila ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.