bohejsi Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 (upraveno) Zdravím, koupil jsem hru Killzone z druhé ruky,hra šlape parádně,ale mám problém s multiplayerem. Tak z třiceti pokusů se připojím do hry,jinak vždy mi to při nahrávání mapy hodí hlášku Network error. Ještě mi to hlásí ,you were kicked from the game due to a loss of connectivity. Našel by se tu někdo,kdo měl stejný problé a podařilo se mu ho vyřešit? Za všechny rady děkuji. Upraveno Srpen 10, 2014 uživatelem bohejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 harfa777 Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Preklik delete prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bohejsi
Zdravím,
koupil jsem hru Killzone z druhé ruky,hra šlape parádně,ale mám problém s multiplayerem.
Tak z třiceti pokusů se připojím do hry,jinak vždy mi to při nahrávání mapy hodí hlášku Network error.
Ještě mi to hlásí ,you were kicked from the game due to a loss of connectivity.
Našel by se tu někdo,kdo měl stejný problé a podařilo se mu ho vyřešit?
Za všechny rady děkuji.
Upraveno uživatelem bohejsiOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.