hurikan231 Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Dnes jsem objevil , že se v apps objevila nová aplikace EA Access co jsem se dočetl tak za měsiční poplatek 4.99$ můžete si neomezeně zahrát plné verze her jako battlefield 4, UFC, Need for Speed Rivals, Plants vs Zombies Garden Warfare, Fifa 14 a další :) Zatím to testuji tak dam pak vědět :) http://games.tiscali.cz/oznameni/electronic-arts-chysta-ea-access-novou-sluzbu-predplatneho-svych-her-pro-xbox-one-241191 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmm Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Já jdu do ročního předplatného, za tu cenu je to skvělá služba + ty slevy na další obsah jsou taky dobré, těším se až se rozšíří ještě více Vault. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurikan231 Odesláno Srpen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Mam zatím měsiční předplatné a budu si pořizovat roční :) Stahl jsem si zdarma BF4, , Fifa 14 a Madden 14 za tu cenu skvěla služba :) Zvlášť když v blízké době se hry budou rozšiřovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Tak se mi to taky podařilo "naladit" ale jelikož pořádně neumím angl. tak se mi podařilo si to koupit 3x, takže mám na 3 měsíce vystaráno za 12E. Hrozný bych se po.......Škoda jen, že tam jsou jen tyto hry, ale to se doufám rozroste. Nevíte náhodou jak vymazat tu kartu co jsem si tam nastavil? Pokusil jsem ji přepsat, ale nejde to. Teda nejde to, když si tam člověk vymýšlí, přepsat na jinou by to asi šlo. Děkuji za rady porady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Mají hry normálně ajchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 me by zajímalo když jsou ted 4 hry v trezoru jestli uz mi zustanou na stalo nebo když třeba fifu zmeni za jinou hru jestli mi fifa uz zustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmm Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Pokud tomu správně rozumím, tak by se měl vault jenom rozšiřovat, takže by to mělo zůstat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 (upraveno) Zdar uvažuji ze si taky zaplatím roční predplatné jelikož kvůli battlefieldu. Da se když mám koupené premium ještě z 360tky ho převést na Xone? A co tam ještě jsou za hry?? Upraveno Září 11, 2014 uživatelem Kenja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Mají hry normálně ajchy? Ano, mají i achievementy. Hraju zdarma stažené Madden NFL 25 a NFS Rivals a je to komplet. Na rozdíl od NHL 15 funguje i multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Až tam bude UFC, tak si to aspoň na ten měsíc zkusím zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Ted jsem se chtěl zeptat .. takže UFC tam není jestli jsem koukal správně ne ? chci to zkusit ale ne zatím kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priba Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 UFC tam prozatím není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Doufám že tam nebude mam v planu si to UFC koupit v brzké době to by me teda naštvali. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priba Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Ja osobne jsem touzil taky po UFC, ale predplatil jsem si na rok EA Access a myslim, ze tam to UFC za par tydnu, mesicu bude...kdo si pocka, ten se docka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 A uz někomu vyprselo mesicni predpltNy?zustanou vam pak ty hry co ste si stahli odemceny? Nebo se musi znovu preplat o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 A uz někomu vyprselo mesicni predpltNy?zustanou vam pak ty hry co ste si stahli odemceny? Nebo se musi znovu preplato Já to teda předplacené nemám, ale co jsem vyčetl ze stránek EA, tak ty hry budou dostupné pouze po ten čas, kdy máš zaplacené předplatné. Já jsem teda ani nepředpokládal, že by tomu bylo jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 je to tak jak uvádí devir1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Hry zustanou nainstalovane ale nezahrajes si je. Nabidne ti to bud koupit nebo prodlouzit predplatne. Savy zustanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Jen tam mám napsané, že se to bude automaticky obnovovat, což nechci, takže dá se to někde zrušit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No, tak to nevim ani ja ze maj auto obnovu. V te aplikaci nic neni? I gold tak je. A to musis myslim na MS stranky. Fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Myslim ze o tom psali na EG...musis na ms stranky a tam zrusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Taky mi Plant vs Zombies nejde...pouze pin to home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Podle me si to nerozumi s tim novym updatem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Myslim ze ne....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Asi jo, ještě se zeptám ten BF4 asi není v češtině? BF 4 česky není. Co se týče zrušení automatického obnovení, dá se to změnit přes nastavení plateb přes web xboxu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.