danekvahal Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 jde nějakým způsobem kopírovat(zálohovat) savy(uložené pozice) her z disku xboxu na disk pc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doc-Mac-coy Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Co jsem se ja všude zkoušel patat tak jediny co vim tak s flasem to nejak jde ale fakt nereknu jestli to jde jsem hold ANTI-FLASH :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danekvahal Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Co jsem se ja všude zkoušel patat tak jediny co vim tak s flasem to nejak jde ale fakt nereknu jestli to jde jsem hold ANTI-FLASH :-) myslim ze to jde i bez flashe s niže uvedeným příslušenstvím, tak že si z disku zkopiruješ data do memory card a nasledně do pc : Transfer Kit (XBOX 360) Cena: 444,00 Kč Umožní přenos veškerých dat (game saves, downloads, složek, dat, obrázků, ...) mezi X-Box 360 konzoli a PC s pomocí Memory Card Jednoduchá záloha dat a jejich přenos na PC = zvýšení kapacity Vaší paměti (hard disku) u XBox 360. SCHOVEJ SI TO DO PC !!! Velmi snadné použití a připojení pomocí USB Data a složky si můžete pojmenovat dle vlastních potřeb Data se automaticky ukládají včetně přesného času a datumu přenosu Podělte se svými herními trumfy a save pomocí e-mailu se svými kamarády z celého světa Obsahuje Media Manager Software BONUS Xbox "docking station" pro přenos dat z klasického XBoxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danekvahal Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Co jsem se ja všude zkoušel patat tak jediny co vim tak s flasem to nejak jde ale fakt nereknu jestli to jde jsem hold ANTI-FLASH :-) nebo ješte lepší Exklusivní věcička sloužící k propojení Xbox 360 hard disku s PC: XSATA Cena: 1 499,00 Kč S XSATA máte volnost přenosu dat mezi obsahem hardiscu na X360 a vaším PC.S použitím X360 správcem souborů můžete vaše materiály uchovávat na pevném discu PC,pakliže je aktuálně nepotřebujete.Až je budete potřebovat,lze je zpět přenést do X360.Jakmile budete mít data ve svém PC,můžete je poslat e-mailem svým přátelům,kteří je budou moci využívat na jejich vlastní konzoly. K propojení vaší konzole s PC stačí zapojit USB konektor na zadní straně XSATA a některou z volných USB zdířek na vašem PC.XSATA je USB 2,0 kompatibilní,takže se dá očekávat ultra rychlá přenosová rychlost,až 480 mbps.Zároveň XSATA vypadá velmi dobře,jelikož je osvětlen modrým laserovým světlem. Přednosti: Přenos dat mezi vaším X360 a PC USB 2.0 compatibilní Přenosová rychlost až 480mbps Data Emailem dostupná vašim přátelům Exklusivní věcička sloužící k propojení Xbox 360 hard disku s PC Už nikdy nebudete mít nedostatek místa na Xbox 360 hard disku Rychlý přenos dat: 480 Mb za sekundu Plně kompatibilní s Xploder 360 Management softwarem Aktivní modré podsvícení Klasické Plug and Play použití bez nutnosti zásahu do XBox 360 konzole Nové možnosti....stahování, přenos, update..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danekvahal
jde nějakým způsobem kopírovat(zálohovat) savy(uložené pozice) her z disku xboxu na disk pc?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts