mark66 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 dobré poledne-může mi někdo poradit jaký je rozdíl mezi Anglickou lokalizací PS3 a Českou lokalizací?chci si koupi v UK PS3 60GB ať mi jedou na ní i hry z PS2.opravdu nic z PS2 nejede na PS3 40GB?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Česká lokalizace PS3 není, je jen ENG, rozlišuje se to na Evropské a Americké verze. Verze z UK je evropská, takže získáš to samé co v ČR. Také tady někdo psal, že na 40 GB normálně jdou PS2 hry, ovšem ne v takové míře, ale tím si na 100 % jistej nejsem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mark66 Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Mr Crazy díky!!!já si s tím pořád lámal hlavu teda s tou lokalizací.jo o tom že něco jde hrát z PS2 na 40GB jsem tu někde něco četl.podívám se ještě po tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maslo1468621435 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 dobré poledne-může mi někdo poradit jaký je rozdíl mezi Anglickou lokalizací PS3 a Českou lokalizací?chci si koupi v UK PS3 60GB ať mi jedou na ní i hry z PS2.opravdu nic z PS2 nejede na PS3 40GB?díky Na 40GB verzii nejdu PS2-hry,je to pisane v manuali navodov obsluhe.Idu len z PSone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mark66 Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 ups...tak to mám twdy vyřešeno-jediná možnost PS3 60GB.díky Maslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konsty Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Proc kupovat 60GB preci kupujes konzoli next generace a pustet na tom stare hry z PS2 je nesmysl i proto Sony udelala 40GB verzi kde si hry z PS2 nezahrajes ja jsem taky v UK a PS3 mam uz doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konsty Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 PS: PS3 s 60GB uz tezko sezenes Sony ji uz prestala vyrabet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Jinak moje plany do budouca az (jestli bude ps3): v PS3 jdou bez ztraty zaruky vymenovat HDD i je na to navod v manualu. TAKZE jestli mi 40 GB nebude stacit, koupim si za 1-2k 160 nebo 120 HDD a jsem v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mark66
dobré poledne-může mi někdo poradit jaký je rozdíl mezi Anglickou lokalizací PS3 a Českou lokalizací?chci si koupi v UK PS3 60GB ať mi jedou na ní i hry z PS2.opravdu nic z PS2 nejede na PS3 40GB?díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.