DarkVoid Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Zdravím všechny, kamarád by ode mě chtěl koupit můj Xbox, ale ani jeden netušíme, jakou má asi cenu (nechci ho zbytečně natáhnout, ani na tom prodělat). Jde o 4 roky starý Xbox 360 fat 40GB HDD (revizi uz nevim) a má rok staré RGH + flash mechaniky. Jakou má asi zhruba cenu, resp. kolik byste za něj nabídli? Díky za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 2000 max 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 2000? :D :D :D :D samotná RGH úprava stojí kolem 1500 => za xbox od 3000/3500 do 4000 podle příslušenství (pokud to teda je alespoň Jasper revize) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 jestli prodá tenhle starý xbox za víc než 3, tak to není s tím dotyčným moc kámoš.... (jen můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 jestli je to Jasper, tak vůbec žádnej problém pokud mu to prodá za míň jak 3, tak je sám proti sobě - nechce na tom prodělat (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Taky bych viděl cenu někde okolo 3.5, to je tak ideál si myslím. Za 2 tisíce to je dost pod cenou, to se pohybují falcony s 60GB diskem, což se dá říct že je horší než jasper, aspoň co se týče spolehlivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkVoid Odesláno Srpen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 já si to představoval kolem těch 3 000. Xbox jsem před třemi lety kupoval za 4k s flashem. Loni RGH stálo 1500, to je pravda, ale už je to přeci jen starej stroj. Díky všem za názory, pošlu kamosovi odkaz a společně se dohodnem na nějaké ceně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xixao1468625242 Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 tak dnes uz se da koupit nejnovejsi model i s HDD kolem 3-4k, takze za nejakyho 4-letyho FAT starecka, muj nazor je tak 3k max. (prislusenstvi co se da prodat samostatne samozrejme muze zvysit cenu) a to bys asi nenasel jen tak kupce, pokud bys ho jeste nemel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Podle mě cena je tak těch 3 500,- a dáváš k tomu navíc i externí HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.