wopiczak Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 vyprsel mi, gold : tak ze se mi ve store nezobrazujou, deals witch gold - jinak bych si toho ani ted nevsim nic mene porad muzu hrat online, a furt mi makaj hry s games witch gold, ze by nejakej free time? :) nebo je to normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 (upraveno) stale nemam gold a hraju normalne online, nez jsem kopil mesicni kterej vyprsel asi 8.8. multak nesel... jiny ucty na tom nepouzivam, jediny co, ze sem aktivoval season pass na cod ghost, prez x360 kterej se mi prens i na x one Upraveno Srpen 18, 2014 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wopiczak
vyprsel mi, gold : tak ze se mi ve store nezobrazujou, deals witch gold - jinak bych si toho ani ted nevsim
nic mene porad muzu hrat online, a furt mi makaj hry s games witch gold, ze by nejakej free time? :) nebo je to normalni?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.