Rylai Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Poradte pls, jsem na planete technomatic, a abych mohl vstoupit do nejake budovy tak potrebuju nejaky PARALYSER...nevite kde ho dostanu?? nejak sem tam zamrzl a nevim jak dal..vsechny predesle ukoly mam splneny....poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Topic o teto fantasticke hopsacce tu uz je ;) Hledej, zakladal ho placek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Přesto nkdo nevíte?? v threadu o ratchetu jsem nic nenašel..a navod v anglictine asi nedam :-D ....prosim kde sezenu paralyser? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makiavely Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Zdar neví někdo jak dál v Ratchet and clank, jsem na Kalidonu v místnosti kde je teleport zpět na loď a dveře které nejdou otevřít, jo a ještě jsou v té místnosti na podlaze jako kdyby dvě zelené tlačítka ale nic s nimi nejde udělat, poraďte mi jak dál. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blbena Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Zdar neví někdo jak dál v Ratchet and clank, jsem na Kalidonu v místnosti kde je teleport zpět na loď a dveře které nejdou otevřít, jo a ještě jsou v té místnosti na podlaze jako kdyby dvě zelené tlačítka ale nic s nimi nejde udělat, poraďte mi jak dál. Dík uprostřed by měla být bronzová socha - musíš nahoru doprava - je tam kytka - šroubek, potom s ní musíš shodit na zem tu sochu a pak po ní vylézt nahoru ke dveřím, kterými se dostaneš ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blbena Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Poradte pls, jsem na planete technomatic, a abych mohl vstoupit do nejake budovy tak potrebuju nejaky PARALYSER...nevite kde ho dostanu?? nejak sem tam zamrzl a nevim jak dal..vsechny predesle ukoly mam splneny....poradte dik vyhraješ ho v závodě na boardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makiavely Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Díky za rady ale socha tam není, asi jsem špatně popsal kde jsem, je to na planetě kde jsou jako první ty čtyři závody a pak aby tě to pustilo do další budovy musíš jet na takových jako skluzavkách plných nástrah když jí projedeš tak ti to otevře dveře a na samém konci cesty je místnost kde je uprostřet teleport zpět k lodi a dvě zelené tlačítka na zemi a ještě jedny zavřené dveře, jo a před ímto místem musím jít po magnetickém pásu ve tvaru koule kde okolo vyznačených magnetických cest je elektrické pole které mě usmaží pokud sejdu z cesty, jo našel jsem tu šroubek, fakt nevím jak dál, díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makiavely Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 http://www.edisk.cz/stahni/10605/screen3.bmp_382.74KB.html tady je screen, nějak se mi to nepovedlo hodit do příspěvku nahoře tak sory a nezjistil jsem jak se to maže. Jsem jak vy říkáte "Lama" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.