Vampirus2 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Ahoj, potřeboval bych poradit, jak si ve Storu předobjednat FIFU 15. Jde o to, že nějak za měsíc už má vyjít a já ji tam nevidím (v té položce coming soon). Prosím o odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Ahoj, je to jednoduché. Klikneš na pre-order ,hru zaplatíš ,hned si ji můžeš staáhnout a nainstalovat,ale spustit ti pujde až v datum vydání. Já to přes store kupuji každý rok takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampirus2 Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Ano, ale já tam tu FIFU nevidím. Mám tam Battlefield hardline a ještě cosi.. Takže FIFU nemám jak předobjednat. Jinač děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Tak musíš počkat ,ještě ji tam asi nedali. Ale na 100% tam bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampirus2 Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampirus2 Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Pořád ji nemám ve Storu ani NHL atd.. na http://cz.playstation.com/ps3/ už dávno je a ve Storu ji nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.