Rosead Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Zdravím Konzolisty :)! Mám asi pro Vás triviální otázku, ale pro mne je to novinkou.. Pokud mám na Xku uděláný RGH mohu hrát na již zmiňováném Xboxu hry online? Hlavně bych rád vyzkoušel GTA V Online. a to právě me vrací na mojí první větu, jde to? Či ne? Nebo je k tomu něco potřeba? :)Děkuji za info a přeji pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 ne nejde s RGH nemáš přístup na Xbox live.. kdyby jsi chtěl xbox live a k tomu RGH tak je tu metoda Dual Nand a tam muzes hrat jak RGH hry tak i hry online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Raška Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 ne nejde s RGH nemáš přístup na Xbox live.. kdyby jsi chtěl xbox live a k tomu RGH tak je tu metoda Dual Nand a tam muzes hrat jak RGH hry tak i hry online :) A však hru by jsi ale musel mít koupenou originál. Protože při zapnutí v režimu dual nand se RGH část odpojí a xbox se tváří jako neflashlí narveš tam origo gta 5 a jedeš online . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 smazat prosim _____ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 ide online ale len urcite hry a cez system link:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.