gemi Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Vážení a milí, pomalu, ale jistě, se schyluje k vydání nového čísla PSPgameru. Jak jste na tom? Už jste dostatečně nažhavení? :) Tak abyste se mohli těšit ještě víc, tak vězte, že do PSPgameru se vrací !!SOUTĚŽ!! A ne jen tak ledajaká. Vítěz dostane originální hru (jak jinak...), ovšem !!!dle vlastního výběru!!! Těšíte se? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 musim si koupit casopis abych moch soutezit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 musim si koupit casopis abych moch soutezit? :) Jistě! Ovšem tak jako vždycky - prostě si PSPgamer stáhneš 8) Naším jediným honorářem je vaše přízeň a pochvala, prachy od sponzorů věnujeme vám - čtenářům - v podobě hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 To je fakt super ;-) .Ste dobry...A nebudou i 2. a 3. mista ?? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Teda my jsme tak hodní, až mě to někdy štve. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 WOW tak to se trsim jak svi*e urcite budu soutezit 8) (pokud to bude mozne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 To je fakt super ;-) .Ste dobry...A nebudou i 2. a 3. mista ?? :lol: Pán má smysl pro humor :lol: Na každý pád bych byl velmi nerad, kdyby se soutěže zúčastnilo zase 10 lidí, jak se tomu stalo v dávné a mnou raději zapomenuté historii PSPgameru :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 a kolikatyho ze vam to vyjde coo? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 WOW tak to se trsim jak svi*e urcite budu soutezit 8) (pokud to bude mozne) Proč by to nebylo možné? Možnost soutěžit nemají, pochopitelně, pouze členové redakce PSPgameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 a kolikatyho ze vam to vyjde coo? :)) Všechno záleží na tom, jestli to risky stihne dodělat před odjezdem na dovolenou. Pokud ano, tak by to mohlo být už příští týden. 8) Pokud ne, tak to potrvá o 14 dní déle. Každopádně naši fandově vědí, že PSPgamer zraje jako víno a vyplatí se počkat. Na výsledné kvalitě je to, myslím, docela znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 WOW tak to se trsim jak svi*e urcite budu soutezit 8) (pokud to bude mozne) Proč by to nebylo možné? Možnost soutěžit nemají, pochopitelně, pouze členové redakce PSPgameru. Takhle sem to nemyslel, treba jak byla soutez s PES tak jsem nemohl soutezit jelikoz PES nemam a kvuli soutezi si ho kupovat nebudu, tak aby to nebylo neco podobneho :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 tak myslim ze o malou ucast se bat nemusis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 parada! konecne se mozna rozroste moje sbirka her(zatim mam jenom rivals, spidiho a medievil sem asi ztratil v italii :*( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 WOW tak to se trsim jak svi*e urcite budu soutezit 8) (pokud to bude mozne) Proč by to nebylo možné? Možnost soutěžit nemají, pochopitelně, pouze členové redakce PSPgameru. Takhle sem to nemyslel, treba jak byla soutez s PES tak jsem nemohl soutezit jelikoz PES nemam a kvuli soutezi si ho kupovat nebudu, tak aby to nebylo neco podobneho :wink: Otázky budou pečlivě vybrány tak, aby nebyl nikdo zvýhodněn, tedy nebudou se vázat na žádnou konkrétní hru. Budou se točit spíše okolo PSPgameru, fóra a... Hele, nechte se překvapit, jo? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 No teda už se těšim! Na PSPgamer i na soutěž! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 parada! konecne se mozna rozroste moje sbirka her(zatim mam jenom rivals, spidiho a medievil sem asi ztratil v italii :*( ) To nerizroste, protoze vyhraju ja :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Soutěěěž.. musim vyhrát :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Jde jen o to, abyste to nevzdávali předem, jako posledně. Šanci bude mít úplně každý stejnou, takže to bude chtít jen potrápit hlavu. Kdo nic nedělá, ten nic nevyhraje. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Já chci hruuu :-D musím to dát :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Já chci PSP Gamer :D :wink:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Tak tak nejdulezitejdi je PSP Gamer uz ho chciii :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Na ty otazky jsem fakt zvedavej :) take poslu svoje lame odpovedi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 WOW tak to se trsim jak svi*e urcite budu soutezit 8) (pokud to bude mozne) Proč by to nebylo možné? Možnost soutěžit nemají, pochopitelně, pouze členové redakce PSPgameru. Takhle sem to nemyslel, treba jak byla soutez s PES tak jsem nemohl soutezit jelikoz PES nemam a kvuli soutezi si ho kupovat nebudu, tak aby to nebylo neco podobneho :wink: Otázky budou pečlivě vybrány tak, aby nebyl nikdo zvýhodněn, tedy nebudou se vázat na žádnou konkrétní hru. Budou se točit spíše okolo PSPgameru, fóra a... Hele, nechte se překvapit, jo? :wink: Cha chá, tagze to bude test ve forme otázek§ :lol: sem na to prisel, rikejte mi detektiv Kořas :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 a detektive Kořasi, neříkaj ti Blesk? :mrgreen: jinak taky se docela těšim na soutěž, v Pro Evu mi to moc nevyšlo, tak snad budu mít víc štěstí..a doufam že to Risky stihne, jinak budu zklamanej...ale o to dýl se budu těšit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 A kdy tedy vyjde toto cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.