OldFashioned92 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Zdravím, mám takový problém. Nedávno jsem si z PSN stáhl Fifu 14 spustil instalaci a cca po půl hodině hru spustil. Hra se chová jako demo verze, jde hrát pouze uvodní zápas a hra píše ,,instalation in progress,, ... A to i po půl hodině čeká to stále píše že zbývá 2:11 ale nic se neděje. Hru jsem smazal stáhnul znova ale stejný problém. Nějaké rady? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Co třeba zkusit počkat, než se to nainstaluje? Třeba to hold ty dvě hodiny potřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldFashioned92 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Zkusil jsem to nechat asi 6 hodin pres noc a porad nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.