otakus Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 zdar, prochazim svetem noveho datace na ps3 a zatim jsem tam potkal jen jednoho cloveka, jsem sic na lvl 12, ale z dob pc si pamatuju ze se tam partaci dost stridali tady to je fakt pusty. Nevi nekdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Chci se zeptat, lidi co to hrajou na ps3 hrají společně s lidmi na ps4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Pokud to není na krabičče zezadu napsané tak asi ne, ani na internetu se o tom nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Nejde jde jen prevest postavy z Ps3 na PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Hrajete tu ještě někdo Diablo 3 UE? Ke mě se to dostalo až teď a hledám někoho na dárečky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 tak uz den mam ultimate evil edici, hraje jeste nekdo, rad bych hral se nekym online, jeste jsem nikoho nepotkal ani se nikdo nepripojil, a kdyz jsme u toho na pc verzi jsem dal pripojit a uz jsem byl v nejakem tymu, jak se to dela tady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Ja jeste hraji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 momentalne dodelavam hc mode a dalsi postavy na platinu,klidne se pridam headhot_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 I ja bych se přidal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Tak jestli někdo chce tak můj nick vaok-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Přidal jsem si vás... leč aktivně budu hrát až po zkouškách, někdy příští měsíc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Domi_CZ + HS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulm Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Cus, hrajete ještě někdo? Nedávno sem si to pořídil a docela mě to chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepcaHlina Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 (upraveno) Cus, hrajete ještě někdo? Nedávno sem si to pořídil a docela mě to chytlo Servus obcas mam chut si to zahrat ale hraju malo a dost nahodne ale pridej si me a treba se chytnem psn: diesondebiIe (s L) napis co mas za postavu dneska zamackam a dam ti nake itemy Upraveno Duben 30, 2015 uživatelem PepcaHlina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.