skolni.flakac Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Zdravim. Existuje nejaka moznost zjistit, jake sony pripravuje bundly s konzoli PS4? Xbox ma od 5.9. v čr v prodeji "set" fifa 15, forza + konzole. Myslite, ze bude i kombinace PS4+Fifa 15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 No přesně v něco takového doufám.. Ale nic jsem se nedočetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsi Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 mrkni na mironet, maji jich tam v priprave miliardu https://www.mironet.cz/herni-konzole/playstation-4+c30202/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Ale koukam ze se to teda moc nevyplati. Jsem myslel ze to bude naopak vyhodnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Taky se mi zdá. No jo no. Zvolil jsem konkurenci i kvůli lepšímu bundlu. Tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Jakou jsi zvolil a cena? :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Září 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 10500,- konzole, fifa + forza + ovladač za 1250,- = 11750,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Jo takhle ja myslel konkurenci mironetu, do xboxu se mi nehcce moc jit, ikdyz forzu bych si zahral no :) Ale cena supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravim.
Existuje nejaka moznost zjistit, jake sony pripravuje bundly s konzoli PS4? Xbox ma od 5.9. v čr v prodeji "set" fifa 15, forza + konzole. Myslite, ze bude i kombinace PS4+Fifa 15?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.