Gladix Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda li tento notebook rozjede na full : World of Warcraft wrath of the linch King http://m.alza.cz/lenovo-ideapad-g505s-black-d1469886.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 tady máš doporučené hw požadavky, podle mě by to měl zvládnout v pohodě, i přestože se jedná o NTB, hra je to již poměrně stará :) [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]CPU:[/TH] [TD=width: 380]Intel Core 2 Duo 2.2 GHz,AMD Athlon 64 X2 2.6GHz or better[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]RAM:[/TH] [TD=width: 380]4 GB[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]OS:[/TH] [TD=width: 380]Windows 7[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]Video Card:[/TH] [TD=width: 380]NVIDIA GeForce 8800 GT,ATI Radeon HD 4830 (512 MB) or better[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gladix Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Takže by neměl být problém to rozjet na full s displejem atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 pokud nepotřebuješ antialiasing a takovy ty pozlatka, ktery nejsou zas tak podstatny tak ano... ten procak se divam je celkem slaby oproti i5, ale o to by se hlavne mela starat grafika. Kdyztak se podivej na nejake gameplay videa, pokud najdes primo tohohle notasu at mas predstavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gladix
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda li tento notebook rozjede na full : World of Warcraft wrath of the linch King http://m.alza.cz/lenovo-ideapad-g505s-black-d1469886.htm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.