Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 months later...
Odesláno

Já mám taky otázku na hráče TDU, nechci kvůli tomu zakládat nový topic.

1) Dají se nějak prodávat auta? Asi by to jít mělo, ale nevim jak a kde, mám totiž už 3 auta z E skupiny, dvě jsem vyhrál, jedno koupil a pak jsem vyhrál i jedno auto z D skupiny a jedno z D jsem si koupil, ale nepotřebuju 3 auta z éčka, spíš chci prachy na nějaký slušný Déčkový, popř. Céčkový auto a taky mám v garáži místo jen na 8 aut a 5 už mám zabraných.

2) Jaký auta jsou podle Vás nejlepší z těch všech skupin, jaký z D jaký z E, C atd.

dík

Odesláno
Já mám taky otázku na hráče TDU, nechci kvůli tomu zakládat nový topic.

1) Dají se nějak prodávat auta? Asi by to jít mělo, ale nevim jak a kde, mám totiž už 3 auta z E skupiny, dvě jsem vyhrál, jedno koupil a pak jsem vyhrál i jedno auto z D skupiny a jedno z D jsem si koupil, ale nepotřebuju 3 auta z éčka, spíš chci prachy na nějaký slušný Déčkový, popř. Céčkový auto a taky mám v garáži místo jen na 8 aut a 5 už mám zabraných.

2) Jaký auta jsou podle Vás nejlepší z těch všech skupin, jaký z D jaký z E, C atd.

1) tušim že dou prodávat jen když máš plnou garáž a chceš koupit nový

2) já to odjezdil takhle

A - ten nejrychlejší Chryesler

B - Ford Shelby GR-1 Concept

C - Alfa Romeo 8C Competizione

D - Mercedes-Benz CLS 55 AMG ( tušim )

E - Ford Mustang GT Coupe

Odesláno
Mam problem neviem ako pustit radio.Normalne vyberem stanicu, pesnicku a nic nehra :D aj ked si ju chcem zvlast vypocut v options tak to nejde tiez. Mam verziu hry ktora ma okolo 1,15 GB a je to z uploadu od budinsma . Neni to rip ? Lebo o radia mi dost ide :)

Jo to mám stejný problém, podle mě to bude tou verzí hry, asi je to rip :cry:, mám totiž taky 1,15gb verzi.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu