Domin02 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Mam otazku stahnul jsem si test drive unlimited a nejde mi predelat rizeni z joystiku na sipky deto predelat ?? nebo to je jenom v ty verzi cojsem si stahnul?? predem dik za odpoved.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Mam otazku stahnul jsem si test drive unlimited a nejde mi predelat rizeni z joystiku na sipky deto predelat ?? nebo to je jenom v ty verzi cojsem si stahnul?? predem dik za odpoved.... nejde to vubec, musis hrat analogem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Lidi nevim jka to,ale nejde mi hrat infrastructure mod. Dyz dam vytvit nwe acount tak po zadani jmena a hesla mi to pise Conetion failed:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verxes Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Já mám taky otázku na hráče TDU, nechci kvůli tomu zakládat nový topic. 1) Dají se nějak prodávat auta? Asi by to jít mělo, ale nevim jak a kde, mám totiž už 3 auta z E skupiny, dvě jsem vyhrál, jedno koupil a pak jsem vyhrál i jedno auto z D skupiny a jedno z D jsem si koupil, ale nepotřebuju 3 auta z éčka, spíš chci prachy na nějaký slušný Déčkový, popř. Céčkový auto a taky mám v garáži místo jen na 8 aut a 5 už mám zabraných. 2) Jaký auta jsou podle Vás nejlepší z těch všech skupin, jaký z D jaký z E, C atd. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Verxes: auto muzes prodat jen v autosalonu pri koupi novyho auta (aspon myslim :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pily Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Já mám taky otázku na hráče TDU, nechci kvůli tomu zakládat nový topic. 1) Dají se nějak prodávat auta? Asi by to jít mělo, ale nevim jak a kde, mám totiž už 3 auta z E skupiny, dvě jsem vyhrál, jedno koupil a pak jsem vyhrál i jedno auto z D skupiny a jedno z D jsem si koupil, ale nepotřebuju 3 auta z éčka, spíš chci prachy na nějaký slušný Déčkový, popř. Céčkový auto a taky mám v garáži místo jen na 8 aut a 5 už mám zabraných. 2) Jaký auta jsou podle Vás nejlepší z těch všech skupin, jaký z D jaký z E, C atd. 1) tušim že dou prodávat jen když máš plnou garáž a chceš koupit nový 2) já to odjezdil takhle A - ten nejrychlejší Chryesler B - Ford Shelby GR-1 Concept C - Alfa Romeo 8C Competizione D - Mercedes-Benz CLS 55 AMG ( tušim ) E - Ford Mustang GT Coupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Mam problem neviem ako pustit radio.Normalne vyberem stanicu, pesnicku a nic nehra :D aj ked si ju chcem zvlast vypocut v options tak to nejde tiez. Mam verziu hry ktora ma okolo 1,15 GB a je to z uploadu od budinsma . Neni to rip ? Lebo o radia mi dost ide :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verxes Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Mam problem neviem ako pustit radio.Normalne vyberem stanicu, pesnicku a nic nehra :D aj ked si ju chcem zvlast vypocut v options tak to nejde tiez. Mam verziu hry ktora ma okolo 1,15 GB a je to z uploadu od budinsma . Neni to rip ? Lebo o radia mi dost ide :) Jo to mám stejný problém, podle mě to bude tou verzí hry, asi je to rip :cry:, mám totiž taky 1,15gb verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pily Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Mam problem neviem ako pustit radio.Normalne vyberem stanicu, pesnicku a nic nehra :D aj ked si ju chcem zvlast vypocut v options tak to nejde tiez. Mam verziu hry ktora ma okolo 1,15 GB a je to z uploadu od budinsma . Neni to rip ? Lebo o radia mi dost ide :) JJ, to asi bude rip... já mám TDU okolo 1,6GB ( full ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 1.6GB bude cistej umd dump, s oripovanym updatem ma hra neco pod 1.4GB. Ja to mam na umd tak to moc neresim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiBronx Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 ja mam verzi cso na 960 mb a radija jdou v pohode je tam dramec trance proste narez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Jj uz som stahol tu 1.4 GB verziu a idu radia parada :psp: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.