spleskin Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Zdarec, chci se zeptat. Lidé kteří hrají na ps4 hrají i s lidmi na ps3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Nevím o jediný PS hře, kde by to tak fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Rád bych aby se sem napsali lidé co mackaji diablo na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Nick: curacek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Tak to joooo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Psn: zafata24 Mackam tento tyden opravdu fest. Nove zalozeny char wizard a lvl 70 a paragon lvl 70 takze kdo je vetsi zavislak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Tebe v přátelích mám a nechápu jak jsi to udělal....já mal lvl 21 wd a hraju to na hard.....a zda se mi že to leze mrte pomalu....hraju sólo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vazik Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 kdo by chtel si zahrat diablo nebo jen obcas dostat nejaky item postou tak add vazik_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Hned jak bude možný přidám...lvl 27 wd nick spleskin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 A musím říct, hrál jsem to chvíli na pc....ale ovládání na ps4 je podle mě upa dokonalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 ja hru hral na pc asi 2roky...a sem zvedavej chci si to zkusit i na psku a prave se obavam toho ovladani...kcemu by jste to prirovnali..je to takovy god of war na psku ne ?:D jakoze drzite cudlik a ono to rube vsechno a hraje se to prijemne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 nejde se mi pripojit na nikoho z friend listu nevi nekdo proc ? haze mi to chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 jo tak to nejsi sám taky mi to háže problém s připojením nevím v čem je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lirtim Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 zdarec asi jsem deb*l , ale mam tu neodemcenou trofej (ne ze bych na to hral, ale dival jsem se co me chybi) a ze mam dohrat, zabit diabla a Malthaela na hardcore mode .. ale sak tu ani hardcore neni ? ktery to je mod? diky za radu. mam tu jen : normal, hard, expert, master a turnamenty - zadny hardcore :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Hardcore Mode je mod,který nastavujes při tvorbě charakteru a je to mod při kterém nesmíš umřít jinak o postavu natrvalo příjdeš . Prostě jenom jeden pokus :) ! To co hraješ tak tomu se říka Softcore . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 (upraveno) tak zabit oba bosse je pohodova rychlovka diky adventure mode. Doporucuji si udelat zluty equip alespon a pak tam skocit. Malthael na hc trochu slozitejsi,jen je treba mit dobry all resist jen tak mimo,nezkousel nekdo si stahnou na ps4 svoji postavu z battle.netu co ma na pc? Docela by mne zajimalo,jestli by dostal ihned achievementy na platinovku, protoze co jsem se dival na platinu,co musite udelat,tak ty uz mam davno hotove. Upraveno Září 3, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 smazano double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lirtim Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 aha - dekuji za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 kurtt86 smažím a smažím :) můžete si mě přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 tak uz jsem si hru taky poridil.. mam nahrano na pc asi 500hodin a na psku je to pohodlnejsi..rozjel jsem hc udelam i softik..pridejte si me - deywik..jinak vim ze spleskin a croftak to liskaj takze nekdy zahrajem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 deyw a zkousil sis poslat postavu z battlenetu jako avizoval blizzard,ze to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 hele ale z pc to nejde..oni rikali ze jen ps3/x360 hraci si muzou prenest postavy na novou generaci. :) a ja nemel starou konzolu a ted hraju prvne diablo na psku :) jediny co sem udelal sem si dal psn do battlebetu a dostal sem ring. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 To jsou takovy strašně super dary uplně k ničemu :D:D,teď když padaj legend. itemy pořád a ještě ktomu samej crap . . . Pamatuju si ve vanile sem měl období kdy mi nepadla třeba dva měsíce a bylo to uplně normální,nic nepadalo pokud člověk neměl solidní eq na MF . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 tak se nediv,kdyz byla jeste aukce,takze jsi vlastne ani drop nepotreboval,proste sis usetril a koupil. Od te doby co tu je Mystic,tak je to super,ze kdyz padne legenda a ma treba dexterity,tak si to zmenim na str a jsem happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 V první měsících sis top item nemohl dovolit protoe si neměl cash,opravy staly hrozny goldy . . . :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.