sulky_cze Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Zdravím. Zajímalo by mne, kdo z vás bude hrát, má předobjednanou nebo si bude později kupovat FIFU 15. Taky bych rád věděl, jaký je váš rekord v sezónách (popř. v co - op sezónách). Rád bych totiž našel spoluhráče kvalitní úrovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulky_cze Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 (upraveno) Taky bych se rád dozvěděl, kdo z vás ví jakékoliv novinky o hře. Zatím je jasné, že hra nebude obsahovat český komentář, ani českou ligu. Kdežto bude ve hře obsažená celá Anglická Premier league, včetně všech 20ti stádiónů a pravých tváří hráčů. Další potvrzenou ligou je Turecká. Do hry se vrátí mód Turnaje a taky hraní ve 2 na jedné konzoli. Upraveno Srpen 23, 2014 uživatelem sulky_cze oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Me by spíš zajímalo, kdy budou mít hráči nějakou inteligenci, kdy si nebudou vbíhat do střel, kdy o sebe nebudou zakopávat, kdy konečně úplně přestanou běhat za míčem, který jde evidentně do autu nebo kdy hráč nepůjde za míčem, který pro mě znamená roh a svou "snahou" míč vzít mě o něj nepřipraví a dalších MILION věcí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulky_cze Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Nevím jak hraješ, ale zrovna inteligence hráčů, tam udělali vývojáři obrovský pokrok, i když se tomu sám divím.. Když hráč dobíhá míč a ty nemáš zájem, aby za ním hráč dále běžel a nepřipravil tě o standartku, stačí podržet tlačítko L2 a udat směr pohybu hráče opačnou stranou a je to ;) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Jo, někdy to jde, ale ne vždy! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Asi pichnu do vosího hnízda :P ale myslíte že bude nějaký rozdíl mezi Fifou 14 a 15 ? Nejsem žádnej expert na fotbal, ale ta grafika u 14 je dost dobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Jako rozdíl bych nečekal, jen v těch stadionech a xichtech známějších fotbalistů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulky_cze Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Rozdíl bude určitě znatelný, už jen díky nové inteligenci brankářů.. Hratelnost a grafika také, jelikož zatím Fifa 14 nevyužívá konzoli ani na 60%.. Stačí mrknout na novinky, které jsou doposud zveřejněny, jako, že se bude v průběhu opotřebovávat trávník, špinit dres nebo budou fanoušci skandovat opravdové chorály, které vývojáři EA nahrávali během skutečných zápasů.. Nový komentář a určitě mnoho dalšího.. Jo a nevím, co je pro Dweightee888 "známější", ale ve hře bude přes 200 reálných obličejů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Tak já nevím, známější fotbalisté...co to asi bude? Jinak 200, nebo přes 200, aby jsi zase nerejpal, mi nepřijde jako moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulky_cze Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Jediný, kdo tady rype jsi ty, takže prosím tě, jestli tě fifa nebaví, neotravuj mě tu s tím a jdi si komentovat něco jiného.. Peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Já to říkal že si rypnu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Jasně, já, ty jsi zase jeden z těch sebestředných ****... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Ja si myslim, ze to bude cele v cz.... jinak to zas bude rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 PS4 verze nebude obsahovat CZ dubing a pokud vím, tak ani titulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 čus sulky, ja mam fifa15 predobjednanou, takze muzem pak klidne zahrat, nejvic sem ale paril 12ku, na nextgenu jeste ne, takze mozna budu trochu lamit (ale do prvni divize uz sem se dostal, takze nejaky ten skill tam bude:D) ID: true_kejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) Již můžeme sosat demo FIFA 15 Upraveno Září 10, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Pecka :wohow: hned jak dorazim domu, tak sosam :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 hehe, taky sem si to ted hodil do queue, ze ja blb nedal plejko do standby modu :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 já ho naštěstí v standby nechal, takže taky přes net stahování puštěno... jsem na to hodně zvědavej. FIFu 14 jsem měl jen jako demo a pořádně jsem hrál FIFU 13 na PS3, tak si myslím, že tohle bude rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Ja mel fifu 14 na Ps3 a po tom co jsem dostal PS4 a stahnul jsem si demu, tak sem hned dalsi den koupit plnou verzi. Verim, ze to bude super. Skoda, ze jsem se tam vcera nepodival. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Včera tam ještě nebylo, na PS store se to objevilo dnes v 13:30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Tak už to sosám :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) K Tak malé shrnutí letošního dema. + určitě celkové zlepšení oproti FIFA14 + hráči ovládanoí PC se chovají více lidsky a dělají i nevynucené chyby + fanoušci a atmosféra je super, určitě to vtáhne více do hry + brankáři, nejsou taková polena jako ve 14 a mají pěkné reflexivni zákroky. Ve stejné šanci jako ve 14 kde by padl gol, tak tady gólman vyráží třeba i zubama :-) + opotřebovávající se trávník + zpomalené zákroky při faulu (velice efektivní a pěkně vypadající) + v nastaveném čase kdy domácí vedou, tak při zahrávání rohového kopu lehce zdržují hru a jdou k rohovému praporku velmi pomalou chůzi (samozřejmě stačí jen odkliknout). Přišlo mi také, že při stejné situaci je automaticky nastaveno zahrávání rohu na krátko aby se dalo ušetřit co nejvíce času a hrálo se s balonem o rohového praporku. - vzhled hráčů. Kdyby (nejen) Gerrard neměl na sobě jmenovku tak bych ho ani nepoznal - pohyby hráčů, alá robocop. Tohle mě fakt bije do očí. Chodí jako připosraní a ruce mají dlouhé jako šimpanzi. Absolutně nepřirozené pohyby při chůzi a běhu. Lepší kdyby na hráče vůbec nebyl pohled zblízka. - opět strojově přesné ofsajdy (tohle ale asi ve hře vyřešit lépe nejde) Upraveno Září 11, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 za me naprosta bomba, naposled jsem dlouhodobeji hral 12ku a tohle je uplne jiny level, golmani super, strely super, obcas trochu hapruje kolizni model, ale vsechno ostatni parada...a samozrejme atmosfera! nejsem fanda Liverpoolu, ale jak tam fandove zpivali tu jejich hymnu, malem to se mnou seklo :D palec hore a day one ultimate verze je jasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 A to si představ, že já tu hymnu zažil naživo na Anfield Road v roce 2001. To byla teprve pořádná husina :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.