Kociq Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Odesláno Září 25, 2014 Je potřeba DVD, leda, že by jsis koupil digitální verzi. 8) Citovat
RakovinaRohu Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Odesláno Září 25, 2014 Je potřeba DVD, leda, že by jsis koupil digitální verzi. 8) Jde koupit a hrát digitální verzi bez PS+? Citovat
Kociq Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Odesláno Září 25, 2014 Jojo, taky jsem si ji kupoval a nemám PS+ Citovat
kasaco10 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Nevite, kde je vase pozice pratel. Jak bylo ve Fifa14.Vim, ze kdyz se podivam do R3 tak tam vidim mou, ale nemohu najit pozici pratel. Citovat
mikas_cze Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Když dáš R3, tak tam pak prepínáš pomocí L2 a R2 a tam by to pak mělo být. Teď ale nevím jestli tam nevidíš jen ty co jsou online. Citovat
kasaco10 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 To vim, ze prepinam.Prepinas i L3. Myslim, ze tam ani neni videt online hrace.... Tu pozici ostatnich mej znamej hracu jsem fakt nikde nenasel.... Citovat
visafaine Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 mám problém, Fifa se mi seká, nechápu proč, disk není poškrábaný, v konzoli mám dostatek místa, ani mi neběží žádné jiné aplikace v pozadí. Smazat a nahrát znovu sem samozřejmě zkušel, budu rád za každou radu čím to může být, Děkuji! Citovat
Croft Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Neseká se ti náhodou když hraješ po internetu, třeba ultimate team či sezony? To by pak bylo připojením. Někteří co to hrají mají hrozný net: X Citovat
visafaine Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 hele to mě samozřejmě napadlo, ale seká se i singlplayer právě.. net špatný nemám, třeba Destiny mi běhaj po mulťáku naprosto v pohodě, Citovat
Manoust Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 hele me to delalo u PS3 s Fifou 12 bylo to vadnym savem profilu tusim, nevim jak je to na PS4 tak se podiv a pripadne je zkus smazat no Citovat
Shark88 Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 nevíte, kde by se nechal najít manuál? nikde ho nemůžu najít Citovat
kouken9 Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 Někdo kdo hraje pro cluby? Mohu hrát jen jen víkendy a pátek Citovat
luke_bunda Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Odesláno Září 30, 2014 hele to mě samozřejmě napadlo, ale seká se i singlplayer právě.. net špatný nemám, třeba Destiny mi běhaj po mulťáku naprosto v pohodě, pre pomůže vypnout uPnp v nastavení playstationa 4 a po té konzoli restartovat... bohužel zatim ještě FIFU 15 nemám, takže to ber jen jako tip z druhé ruky... Citovat
Manoust Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2014 Presne jak pise luke_bunda, akorat to UPNP musis vypnout v routeru a ne v konzoli. Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2014 Máte někdo Ultimate Edici? Ještě jsem nedostal ten druhý zlatý balíček, který se má dostávat každý týden po dobu 40 týdnů. Už je to druhý týden a stále nic. :-( Citovat
ryder Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2014 Balíček jsem taky zatím žádný nedostal. Neví někdo jak nastavit rohy obrazu. když hraju zápas tak HUD je přes okraje televize a nevidím ho celý. V nastavení jsem to nikde nenašel. Dík za rady Citovat
kouken9 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2014 bývá to myslím každou středu, já měl naposledy fifa 13 ut edici.. Citovat
Manoust Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2014 Balíček jsem taky zatím žádný nedostal. Neví někdo jak nastavit rohy obrazu. když hraju zápas tak HUD je přes okraje televize a nevidím ho celý. V nastavení jsem to nikde nenašel. Dík za rady Setting-Sound and screen-Display area settings Citovat
kejsi Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2014 ja dostal prvni zlaty balicek v pondeli, takze nevim kluci jak jste si ty kody zadavali :D Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2014 Ja jsem žádný kód nezadaval, mám digitální edici. Tak nevim jak to tam funguje. Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2014 Tak pokud někdo máte problém se získáním pravidelných GOLD pack (15weeks a 40weeks), tak je prý problém na serverech EA. Psal jsem si ted s podporou US EA a tam mi napsali, že: - There is a server error which is currently going on. Maintenance work is in progress. - Please don't worry, it'll be resolved within 48 hours. - Please hold for two days, this all will be resolved within 48 hours. It's all happening because of the server error. Citovat
Rabb1t Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2014 (upraveno) Mám dotaz ohledně profíka v klubovce.Jak mu zlepším atributy???Jen při hraní DROP-IN MATCH nebo při hraní klubov.zápasů????Už to nejde jak v FIFA12,kde si dal člověk karieru a vlastním profíkem hrál celou sezonu a tím se zlepšoval???Novou karieru jsem si zadal,ale tam jsem sveho profika z klubovky bohužel nenašel.Pouze tam šlo navolit vytvoření nového hráče.To jsem pak taky udělal,ale zase jsem ho nenašel v klubovce,tak nevim.Díky všem za radu. Upraveno Říjen 4, 2014 uživatelem Rabb1t Citovat
nema27 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2014 nevim jak vam, ale me dost vadi chyby grafiky u hracu (rozhodcich) pri opakovackach.. okraje postav jsou obcas kostickovane (anti-aliasing).. pricemz problem pri samotny hre zadnej nemam... vsimli jste si toho taky? Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2014 (upraveno) Tak jsem si včera hrál kariéru a vylepšoval svého playera a co se mi nestalo. Už po dvou minutách (herní čas asi 10sekund) jsem dostal red card (samozřejmě jsem nechtěl), dal jsem tedy od simulovat zápas a na konci jsem byl vyhlášen jako MAN OF THE MATCH :-))))))) Upraveno Říjen 10, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.