Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak pokud někdo máte problém se získáním pravidelných GOLD pack (15weeks a 40weeks), tak je prý problém na serverech EA.

Psal jsem si ted s podporou US EA a tam mi napsali, že:

- There is a server error which is currently going on. Maintenance work is in progress.

- Please don't worry, it'll be resolved within 48 hours.

- Please hold for two days, this all will be resolved within 48 hours. It's all happening because of the server error.

Odesláno (upraveno)

Mám dotaz ohledně profíka v klubovce.Jak mu zlepším atributy???Jen při hraní DROP-IN MATCH nebo při hraní klubov.zápasů????Už to nejde jak v FIFA12,kde si dal člověk karieru a vlastním profíkem hrál celou sezonu a tím se zlepšoval???Novou karieru jsem si zadal,ale tam jsem sveho profika z klubovky bohužel nenašel.Pouze tam šlo navolit vytvoření nového hráče.To jsem pak taky udělal,ale zase jsem ho nenašel v klubovce,tak nevim.Díky všem za radu.

Macik_78.png

Upraveno uživatelem Rabb1t
Odesláno (upraveno)

Tak jsem si včera hrál kariéru a vylepšoval svého playera a co se mi nestalo.

Už po dvou minutách (herní čas asi 10sekund) jsem dostal red card (samozřejmě jsem nechtěl), dal jsem tedy od simulovat zápas a na konci jsem byl vyhlášen jako MAN OF THE MATCH :-)))))))

Upraveno uživatelem mikas_cze

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu