Rustli Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2014 Tak domácí/venkovní záleží na rychlosti internetu ( s tim souvisí ping), kdo má lepší je domácí. A nebo se dají v routeru otevřít nějaký porty aby to zlepšilo kvalitu připojení. Já to nikdy nepotřeboval,tak nevim přesně,ale zkuste to vygooglit. Citovat
mourinho Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2014 Ahoj co je potreba pri hrani FUT krome internetu a zaplaceni online hrani? Citovat
mourinho Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2014 Ahoj chci se zeptat pri hrani FUT je potreba se prihlasit k origin uctu co mam treba v pc a rovnou mi to dalo lv7 a nejaky ea body? Citovat
Dory218 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2014 Ahoj chci se zeptat pri hrani FUT je potreba se prihlasit k origin uctu co mam treba v pc a rovnou mi to dalo lv7 a nejaky ea body? Jestli jsi hrál fifu 14 na PC tak se ti body převedou. Citovat
Skywalker Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2014 Hrál jsem fifu 14, FUT na iPadu, takže pokud to dobře chápu, body se mi též převedou? Citovat
petrelli37 Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2014 EA je fakt kapitola sama o sobě... mám FIFU asi týden, odehráno přes 60 zápasů, ale jsem stále lvl 1 230/500XP a 230FFC, jen jednou se mi přidali nějaký XP za prohraný zápas, jinak nic, vše je jen 'denní přihlášení', fakt radost hrát, když si nemůžu ani nakoupit coin boost :D Citovat
kody333 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2014 cau chtel bych poradit jak udelat game face na servru ea neak se mi to nedari moc dekuji za rady Citovat
digisol Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2014 zdravim je tu nekdo kdo mi dokaze poradit jak skamaradit abych na psku na fifu15 mel united team a ten samej na droidu a mohl hrat bud na tom a nebo na tom ? Citovat
eman07 Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 zdarec,nevite nekdo jak kopat zatocene prime kopy?Tak jak pri normalni strele ze hry zmacknu R1,tak pekne obstreli.Ale pri primem kopu kdyz zmacknu R1,tak se privola dalsi hrac a kopne normalne.Je nekde nejaky navod?Dik Citovat
kouken9 Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 třeba youtube, Google tě nenapadá? a napsat tam Fifa 15 How to do freekick nebo něco takového?... zdarec,nevite nekdo jak kopat zatocene prime kopy?Tak jak pri normalni strele ze hry zmacknu R1,tak pekne obstreli.Ale pri primem kopu kdyz zmacknu R1,tak se privola dalsi hrac a kopne normalne.Je nekde nejaky navod?Dik Citovat
eman07 Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 dik,mrknu nato.Nevedel jsem jak to presne napsat,na skole jsem mel nemcinu Citovat
eman07 Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 A jeste mam jeden dotaz,da se nejak hrat pratelak s tymem co mam ulozeny v rezimu trener? Citovat
jirasko Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 zdarec,nevite nekdo jak kopat zatocene prime kopy?Tak jak pri normalni strele ze hry zmacknu R1,tak pekne obstreli.Ale pri primem kopu kdyz zmacknu R1,tak se privola dalsi hrac a kopne normalne.Je nekde nejaky navod?Dik Levá páčka, ale až když se hráč rozbíhá, zešikma buď doleva nebo doprava podle toho jakou chceš faleš (doleva pozice páčky za deset minut dvanáct - doprava pozice dvanáct hodin deset minut). Jestli myslíš přátelák online s týmem z režimu kariéry, tak podle mně ne. Hraji sice Fifu ještě na PS3, ale myslím, že tyhle věci jsou stejné i na PS4. Citovat
travis9tr Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Nekdo na FUT Friend sezonu ted?? Citovat
Steklin87 Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2014 Ahoj, tak dnes jsem hrál FUT, vyhrál jsem turnaj a žádný coins ani gold balíček, jako ceny se mi nepřičetly. Pak jsem prodal nějaký hráče a coiny se mi zase nepřičetly, pak to napsalo chybu se serverem a už jsem se nepřipojil. Stalo se to už někomu? Přišel jsem cca o 20 tis. a docela mě to nas.ralo. Citovat
Skywalker Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Zvláštní. Hraju FUT od doby co mám PS4 cca 14 dní a až na jeden den, co se nedařilo k serverům celej den připojit mi to jede bez problému. Zkus poslat report o chybě. Citovat
machyd Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Ahoj,hlédám někoho kdo hraje Fifu15 nastavení vše na manual!Moje id machyd78.(zjistil jsem ze je fakt problém někoho sehnat,takže kdo je cvok jako já.-),ze to hraje na manual ,at se ozve budu rád. Upraveno Prosinec 29, 2014 uživatelem machyd Citovat
rosswell1987 Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 jak nejlépe odebírat balon?když mačkám nebo držím X tak to mi moc nejde,při mačkání O to taky není ono nějaká rada?? Citovat
Dory218 Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 Já používám 0 a v nouzi skluz, ale tam bacha na karty. Citovat
Skywalker Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 Nesmíš to mačkat jak zběsilej. Myslím tím tlačítko O. Počkej si na dobrý načasování. Citovat
KapaCZ Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 (upraveno) Kdyby někdo chtěl pomoc, měl chuť pomoc, s trofejí Stylin', tak si mě přidejte. EDIT: Už to není aktuální. Upraveno Prosinec 31, 2014 uživatelem KapaCZ Citovat
vojta81 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Ahoj chci se spíš zeptat na radu. Mám krátkou dobu ps4 a mám problém s ovládáním Fify 15, sem zvyklej už několik let na to jejich normální základní ovládání a když ho chci používat, tak všechno funguje kromě R2, kde má hráč sprintovat, ale místo sprintu si ten míč jakoby stahuje a chodí. Když to prohodím třeba ten sprint na L2 tak to funguje, ale jinak ne. Díky za rady a ještě když zapnu jakoukoliv hru, tak mi nefunguje vůbec ovladač, vždycky ho musim vypnout a zapnout a pak až to funguje Citovat
Dory218 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Tak to je asi vadný ovladač, to reklamuj. Citovat
krb0006 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2015 Ahoj, mám PS4 a fifu 15. Chtěl bych se zeptat, jak mám udělat, abych mohl na jedné konzoli ovládat svůj tým ve dvou hráčích a hrál proti někomu po síti?.. Druhý gamepad normálně přihlašuji jako host, když hrajeme proti sobě tak to jde. Ale vždy když dám online, tak můžu tým ovládat jen já. Máte někdo nějakou radu prosím? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.