KapaCZ Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2015 Ahoj, kdyby si někdo chtěl zahrát FUT a pomoc s trophy (samozřejmě pomůžu také), tak si mě přidejte. Rád si zahraji. ;) Citovat
Skywalker Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2015 Irituje mě jedna věc a to když hraju FUT, vyhrávám a najednou connection lost.. A 0:3 kontumačně prohraju.. -_- Citovat
MajoX21 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2015 Ak by mal niekto zaujem hrat kluby tak poslite ziadost. Nazov klubu je Ceskoslovensko a hrame 2 diviziu. Hladame hlavne post stredopoliara. Dik. Citovat
tokyno Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2015 Irituje mě jedna věc a to když hraju FUT, vyhrávám a najednou connection lost.. A 0:3 kontumačně prohraju.. -_- To asi záleží na tom, komu to spadne. Několikrát se mi stalo, že to spadlo soupeřovi a mě se připsala kontumační výhra. Někdy to je vážně peklo, když mi to najde někoho, komu to laguje jako kráva a já to nechci leavnout abych neměl kontumační prohru... Takovým lidem bych to zakázal hrát. 8) Citovat
RakovinaRohu Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2015 Irituje mě jedna věc a to když hraju FUT, vyhrávám a najednou connection lost.. A 0:3 kontumačně prohraju.. -_- Tak to je potom chyba u tebe. Prohru to dává hráči kterému padne net. Citovat
Molda22 Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2015 No nevím jak v 15ce, ale v předchozích dílech vím, že byl způsob, jakým se lidi odpojovali ze hry když prohrávali a kontumačně prohrál ten kdo za nic nemohl. Stávalo se to ve FUT dost často a dost lidí na to na netu nadávalo. Byl to i jeden z důvodů proč jsem FUT přestal hrát i když mě tehda dost bavil. Nevím jestli si to dobře pamatuju, ale myslím, že se dělalo buď vypnutím konzole nebo odpojením síťového kabelu. Ale už si nejsem jistý. Citovat
Skywalker Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2015 No ale proč by mi to dejme tomu 2x za 10-12 her padalo? A vypadne mi to tím způsobem, že mě to odhlásí z originu. Hned se lognu zpátky a normálně to zase jde. Citovat
flopik123 Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2015 Nevite někdo proč mi pořad vypadava spojeni ? najde mi to zapas a treba v pulce mě to vyhodi do menu a odhlasi jako by vypadl net a píše to at se přihlasim k EA ale net mam ok ? díky Citovat
Bazito Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Ahoj, začal jsem hrát FUT a nemůžu přijít na jednu věc, jak použiju karty ve Staff?? Mám karty Head GK Fitness Physio Coaches ale nikde nevidím jak je mám uplatnit. Nebo prostě když je mám ve sbírce tak to dává hráčům bonusy? Citovat
pedromadre Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2015 Čaues, co říkáte na EA server? Např. dneska čekám 6 hodin na připojení. Už se to stává s železnou pravidelností, že dorazím z práce, zapnu fotbálek, káva už je hotová, zasednu a hola, opět online nefunkční. Štvalo mě to u ps3 a u ps4 jsem z toho na prášky. Za ty prachy nakopat ne do balonu, ale do zadnice. Citovat
pedromadre Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2015 Čaues, tak jsem něco načetl o EA společnosti, nestačím se divit. Fifu pařím od 98roku, jsem jí věrnej, zůstanu jí věrnej, akorát u toho zřejmě zestárnu o něco dříve, hlavně z jejich podpory. Několikrát jsem volal na podporu, chatoval , mailoval a ty odpovědi bych mohl založit do vtipných memoáru. Každopádně jsem zažil něco podobného jako je popsáno v tomto článku http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/361296-vitejte-v-risi-beznadeje-nova-hra-neznamena-ze-muzete-skutecne-hrat.html. Od EA bych to zrovna nečekal. Mějte se , smějte se Citovat
Dory218 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2015 Neví někdo kdy bude funkční Web app Citovat
Kopr1468628322 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2015 ahoj, s kámošem máme problém, hrajeme online freindlies. Jednou sme se spojili a poté to vždy před vybráním týmu spadne, píše ztracené spojení. Nevíte čím to je? Děkuji Citovat
Junitho23 Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2015 ahoj, s kámošem máme problém, hrajeme online freindlies. Jednou sme se spojili a poté to vždy před vybráním týmu spadne, píše ztracené spojení. Nevíte čím to je? Děkuji Máme stejný problém, už jste to nějak vyřešili ? :/ nejde se nam ani spojit v party, tam je problem v NAT 2 co jsem tak vycetl, ale ve fife problem s online hranim nemam jen proste s nim se nemuzeme spojit porad to vypadava pred vyberem tymu nevite nekdo? Citovat
Kopr1468628322 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2015 Nejde mi stáhnout update, píše cannot download. Net mi jede do ps4, tak nevím čím to je? Citovat
smejkycz Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2015 Zkus si zmenit DNS na 8.8.8.8 .-) Citovat
midiborec Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2015 Ahoj najde se tu nekdo kdo by me poradil, vysvetlil a řekl ruzne vychytavky jak hrat tuhle hru na PS4 ? Hraval jsem hodne nhl ale ted se mi nejak zalibila fifa tak se ji snazim hrat jenze na obtiznost profesional vyhraji tak jeden zapas z 20 a nevim jak se zlepsit. Kdyz se snazim vystřelit tak bud míč do branky ani nedoleti pomalu a brankař ho vklidu chytne a nebo to tu branku uplne přeleti. Chapu že je tezke takhle radit ale třeba nejake tlačitkové zkratky ktere se nejčasteji pouzivaji a tak by me pomohli. Třeba jsem videl vysoky kop od pulky hřiste a vletelo to az do branky jak se to da takhle zvladnout ? Citovat
kasaco10 Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2015 Hele je musis si zahrat skolu treningu. Tam se vse naucis. Jinak jde strelit z pulky gol. Ale to je uz bud vyssi divci a nebo nahodicka. Me osobne se to povedlo cca 2x Citovat
eRik Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2015 Muzem zaparit: eRiCZEch je moje PSN, vše ti řeknu, doteď jsem hrál jen kariéru, včera poprvé pustil proti počítači a na semipro 7:0 a na pro 5:1. Dneska chci zkusit world class a to si zdaleka nemyslím, že to mám zvladle... Gól zpoza kruhu se dá, ale pokud v těch zápasech o něco jde a vidíš možnost útoku, tak utoc, já to tak aspoň mám. Pak je to strašně moc o hráči, kterej to provadi Citovat
midiborec Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2015 Prvni problem je asi ten ze ja prave ty hrace nejak moc neznam tak nevim kde ktery hrač vetšinou hrava. Mate nastavene soupisky na match day nebo na klasicke ? Jinak se ti ozvu a zkusime zahrat. Pokud se mi to teda povede si te přidat. Ja si koupil ps plusko protoze proti počitači me to vubec nebavilo. Vubec nechybuje a je to takove jine než kdyz hrajes proti nekomu po internetu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.