skolni.flakac Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 otázka na úvod. bude verze pro X1 obsahovat alespoň české titulky (texty) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Měla by. Dabing ale nebude. Zaplať pánbůh. Poslouchat zas ty dva hňupy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 No dabing asi přežiju. je fakt, že dabing byl asi 3 roky starej - stejnej. Děs to poslouchat ještě 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Jen titulky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 preco nebude dabing?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Kde ctete ze budou cz titulky? Ja vsude vidim jen Anglicka lokalizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Já si myslím že to psali. Na 360 dabing a One jen menu v cz. Ale 100% to asi teda nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Aspoň když bude Menu v češtině jinak komentář je hrozny takže mi to nevadí pokud to tak bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Vypada to ze ani cz titulky nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak hlavně že bude Fifa fungovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Taky si rikam :) aspon se zdokonalime v anglictine :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak urcite....kdy má byť demo už se nemůžu dočkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak tyden pred vydanim :), ja mam plnou verzi ale mohu zapnout az 25.9. ://// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Já mám taky ten kod a mužů taky az toho 25teho. Sem ted nasel ze prej demo 10.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 kecas? hod sem link diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 http://m.zing.cz/novinky/23643/fifa-15-liverpool-fc-trailer tady třeba pisou ze demo má byť 9teho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 tak to je pecka :) az dorazim domu tak se podivam :P diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak demo uz vyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 ja som si stahol demo a je to lepsie nez 14 co sa tika hratelnosti.neviem preco odomna chcelo kreditku aby som mohol stahnut demo ked je zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Je tam poznat rozdíl. Hratelnost, grafika, golmani i diváci a jejich skandování. Proc to chtělo kreditku teda netuším. Nedal jsi preowned? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 a nedal jsi stahovat na internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 ne vela ludom sa to stalo neviem ako v čr ale na sr to chcelo od kazdeho kto stahoval demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Taky to po me chtělo kreditku ale cena byla 0.00 Kč :-D Jinak gólmani jsou v tomhle díle skvělý. Už se těším na plnou verzi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) Teda lidi ja hraju fifu od Africy ale tomuhle dilu jsem teda nejak neprisel na chut...Nevim proc ale pripada mi to takovy gumovy a pomaly...proste mam z toho uplne jinej feeling nez z predeslich dilu... Edit : Takze beru zpet,nevim kam jsem koukal...spousta detailu a novych animaci,svizny to taky je,grafika hezka takze no comment...super...akorat v multaku to bude maso,napr.krizny prihravky po zemi pred golmanem pres obrance - ve stary Fife by hned bloknul obrance( pokud tam je) ale tady ty prihravky kolikrat projdou i pres 2 hrace...Navic rychlejsi prihravky ala ping pong budou taky asi problem,pac je to tady docela fofr...no uvidime...kazdopadne za me palec nahoru Upraveno Září 12, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLehkoziv Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Zdarec, koupil jsem si xko s Forzou 5 a Fifou15 , kterou nehraju a tím pádem nabízím k prodeji, nebo výměně za hru jinou. Pokud máte zájem, pište do zprav. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.