Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Největší chyba PS4 :)

Mrkej_Na_Drat

Recommended Posts

Zdravím,také se vám stává že se vybije ovladač a hra se nepauzne?Mě se to stává u NFS a Watch Dogs a pokaždý mě kvůli tomu chytnou pecky =D Je to chyba softweru PS4 nebo těch her?U PS3 to fungovalo normálně,ale kdyžtak na tom přemýšlím nevím o tom že by se NFS dalo pauznout =D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi jasný že online se nedá pauznout,ale NFS opravdu nejde pauznout ale Watch Dogs jde pauznout.No je to tedy chyba tvůrců her,ale je to u dosti titulů jak tu čtu...U PS3 jsem na takovu hru nenarazil,ale nevím jak je to u NFS Rivals na PS3 ;)

A ovladač vydrží opravdu pár hodinek hraní a vždycky sem seklej do paření,když mě to napíše ať DS4 připojím na nabíjení,ale mě se prostě nechce vztávat u PS3 to vydrželo několik hodin od té hlášky než se to vybilo uplně a taky jsem někdy na hajzlu třeba a zrovna vyskočí tá hláška a já jí neviděl že jo ;)

Upraveno uživatelem Mrkej_Na_Drat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu