Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 Zdravím,také se vám stává že se vybije ovladač a hra se nepauzne?Mě se to stává u NFS a Watch Dogs a pokaždý mě kvůli tomu chytnou pecky =D Je to chyba softweru PS4 nebo těch her?U PS3 to fungovalo normálně,ale kdyžtak na tom přemýšlím nevím o tom že by se NFS dalo pauznout =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 u TLOU a Diabla je to v poho, samo se to pauzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mani981216 Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Mne to hlavne napise ze bude vybity, takze ho hned pripojim na usb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Však 30 minut před úplným vybitím se ti na obrazovce ukáže low battery, připojte kabel. Teda aspoň mě ano. :? Konzoli hodím do stand-by a nabiju, nebo prostě připojím kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rellik Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Nebyl si náhodou v NFS nebo ve Watch Dogs v online módu? To pak ti je pauza na prd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 vim ze nfs to dela neda se to pauznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 V CoD a i v BF4 se to nepauzuje...i jiných her se mi to nestalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 (upraveno) Je mi jasný že online se nedá pauznout,ale NFS opravdu nejde pauznout ale Watch Dogs jde pauznout.No je to tedy chyba tvůrců her,ale je to u dosti titulů jak tu čtu...U PS3 jsem na takovu hru nenarazil,ale nevím jak je to u NFS Rivals na PS3 ;) A ovladač vydrží opravdu pár hodinek hraní a vždycky sem seklej do paření,když mě to napíše ať DS4 připojím na nabíjení,ale mě se prostě nechce vztávat u PS3 to vydrželo několik hodin od té hlášky než se to vybilo uplně a taky jsem někdy na hajzlu třeba a zrovna vyskočí tá hláška a já jí neviděl že jo ;) Upraveno Září 1, 2014 uživatelem Mrkej_Na_Drat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.