scotty1468627555 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Nazdar, chtěl bych se zeptat, zda existují cheaty do her, repektive na COD BO II. Našel jsem jen nějaké návody, popř. různé vychytávky. Avšak nic na nesmrtelnost či nekonečno nábojů. Dík za případnou odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 jen pokud mas RGH tak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scotty1468627555 Odesláno Září 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Aha, já myslel že sami vývojáři vložili do hry funkci, při které se po zmáčknutí nějakého komba tlačítek aktivuje. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 Mam sice rgh ale o moznosti cheatu pouze pro rgh jsem teda neslysel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scotty1468627555 Odesláno Září 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Takže pro upřesnění, ve hře není vložená žádná fce pro cheaty? Nemám flash ani žádné úpravy na Xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 no, tak ve hrach nic nebyva, zadna kombinace a asi by to bylo hodne nespravedlive na live, za to by pak mel byt automaticky ban kdyby to bylo U RGH je nejaky cheat (trainer) na hodne her, staci hledat na anglickych forech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
scotty1468627555
Nazdar,
chtěl bych se zeptat, zda existují cheaty do her, repektive na COD BO II. Našel jsem jen nějaké návody, popř. různé vychytávky. Avšak nic na nesmrtelnost či nekonečno nábojů. Dík za případnou odpověď ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.