Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka na nové PS3 500GB (velikost HDD)

oliverr

Otázka

Zdravím, zakoupil jsem výhodně nové PS3 500GB (vráceno ve 14 dnech někým jiným na eshopu). Po zapnutí jsem si pouze vytvořil účet a udělal aktualizaci systemu. Poté jsem se v Nastavení dozvěděl, že velikost mého 500GB disku je 465GB (což je myslím v pořádku), ale disponibilní velikost pouze 412GB? Je normální, že nová konzole má hned využito 53GB? Vůbec nechápu proč. Jediné, co jsem našel je "Singstar", které jsem tam neinstaloval. Nevím jestli je tam něco od předchozího majitele, který konzoli vrátil ve 14 dnech - aspoň v Games nic není a konzole se zdála úplně nová - po zapnutí jsem musel vše nastavovat atd. Díky za reakce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nechci tě nějak urazit, ale přijde mi, že o tom moc nevíš. Je mi jasné, že 500GB nemá skutečně 500GB (viz tento článek: http://www.datart.cz/velikost_pameti/index.html). Podle toho byl měl mít 500GB skutečně 465GB, což opravdu má. Ale proč by měl systém na 500GB PS3 zabírat 53GB a na 12GB jen nějaké 2GB? Hloupost. Jinak tvůj 320GB disk měl mít skutečně 298GB - takže jestli z toho měl systém 8GB? Pořád docela (ohromný) rozdíl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu