Trevor1468628552 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Zdravím fanoušky GTA V :)! Jelikož na multák gta vychází přídavky aut, zbraní domů atd.. Tak se chci zeptat zda-li je něco i pro single (with RGH :) ). Každopádně jsem našel něco, následně zkusil. Přidalo mě to 4 zbraně, vzducholoď a letecké závody.. Chci se tedy zeptat jestli je něco víc pro single :). Třeba "DLC" co přidává nové (sportovní) vozy nebo domy či garáže :). Máte někdo něco odzkoušeného nebo o nčem víte pro xbox s rgh? :) Díky za případné info :) Trevor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 no to bych taky rád veděl protože bych rád nahodil treba ten hipsta update skrz ty auta co tam jsou. jestli by byly i na RGH no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORI.11-CZ Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 DLC do singlu přidávají auta (v garáži) a zbraně (Ammu Nation). Plus nějaké přidalo tu vzducholoď a Quick menu. Domy, garáže a oblečení bohužel ne (pouze GTA online) :/ Všech 8 DLC je ke stažení na netu, pokud bys nenašel, napiš mi zprávu. Zábavnější jsou ale mody. Třeba Native Trainer v online. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 aha tak to hned nahodim, me jde o ty auta a zbrane no.. protoze jedno auto tam vypada jako gtr 71 tak bych ho rad mel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosead Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 ORI.11-CZ: napsal jsem ti SZ, tak prosím mrkni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.