Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 15

franzkafka

Recommended Posts

skoda takovouhle hru kupovat za 1400,- :D sak tam nic noveho neni, na 95% stejne jako predchudce. naky novy pohyby, trochu ten kolizni system ale toto nejsou veci aby to stalo 1400 :D

mozna na nove konzole to bude lepsi ale tezko rict

Souhlas. EA Sports sice už dopředu avizovala, že rozdíl mezi NHL 15 pro XBOX 360 a XBOX ONE bude markantní, ale tohle jsem teda nečekal. Minimálně mohli dát nový grafický "facelift" kabátek pro menu hry, aby člověk neměl pocit, že stále hraje NHL 14. Velká škoda. I tak si to ale zahraji. Něco mi říká, že tohle bude poslední NHL na XBOX 360.

Jinak release NHL 15 XBOX360-iMARS obsahuje češtinu.

Upraveno uživatelem franzkafka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím se všemi... Opravdu to ani nevypalujte, zbytečně nestahujte data. Dát za to těch 1400,- Kč, tak bych byl vztekem bez sebe. Je to okopčená NHL 14. Jsou tam aktuální soupisky, v tomhle mě borci z EA překvapili, ale jinak vůbec nic nového. Nekupovat, objednávky stornovat. NHL 15 už asi jen na Xbox one.

Odkaz ke komentáři

podle me jako docela podvod na lidi, takovy xzone . cz, ma v popisu pro x360 vsechny ty nove veci co jsou jen na nove konzole... a ostatni obchody budou mit urcite to same, a bohuzel v popisu neni nic co by naznacovalo ze to tam proste neni. toto si koupit tak to nekomu omlatim o hlavu. to ma cenu tak 400,- kdyz hodne

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Ahoj,měl bych takový dotaz,snad se s tím taky už někdo setkal a dokáže mi nějakým způsobem poradit,protože nikde o tom nic na internetu nemůžu sehnat..Koupil jsem si nhl15,zapnul hru a docela mě mile překvapilo pár lehčích změn,malinko jiný pohyby,kolize apod..obtížnost a nastavení mám stejně jako v nhl14 takže tu nejtěžší a hardcorovou simulaci a jak říkám,prvních pár zápasu uplně všechno tak jak má být,jenže pak z ničeho nic se mi ta hra nějakým způsobem jakoby zrychlý,hráči najednou na ladě jezdí uplně nereálně,pohyby,střely,přihrávky jsou rychlejší než muj prst na ovladači a celkově se ze hry stane neovladatelná hra nevím si s tím už opravdu rady tak kdyby tu byl někdo od té dobroty a setkal se s tím už někdy tak bych byl rád za jeho rady :) děkuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu