franzkafka Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 (upraveno) Název release: NHL 15 XBOX360-iMARS Velikost: 8.13 GB Žánr: Sport Region: FREE Upraveno Září 5, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoX13 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 skoda takovouhle hru kupovat za 1400,- :D sak tam nic noveho neni, na 95% stejne jako predchudce. naky novy pohyby, trochu ten kolizni system ale toto nejsou veci aby to stalo 1400 :D mozna na nove konzole to bude lepsi ale tezko rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 (upraveno) skoda takovouhle hru kupovat za 1400,- :D sak tam nic noveho neni, na 95% stejne jako predchudce. naky novy pohyby, trochu ten kolizni system ale toto nejsou veci aby to stalo 1400 :Dmozna na nove konzole to bude lepsi ale tezko rict Souhlas. EA Sports sice už dopředu avizovala, že rozdíl mezi NHL 15 pro XBOX 360 a XBOX ONE bude markantní, ale tohle jsem teda nečekal. Minimálně mohli dát nový grafický "facelift" kabátek pro menu hry, aby člověk neměl pocit, že stále hraje NHL 14. Velká škoda. I tak si to ale zahraji. Něco mi říká, že tohle bude poslední NHL na XBOX 360. Jinak release NHL 15 XBOX360-iMARS obsahuje češtinu. Upraveno Září 6, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter88889 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 tak pozeral som ako nhl 15 vyzerá na staré konzoly ... EA sport prepísala len nhl 14 na 15 a pridali do hry nový komentár :D a za to chcú také peniaze ? nech sa preberú .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra84 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Ja jak ♥♥♥♥♥ letel rano pro drahy DVD abych mohl co nejdriv parit jak jsem to zapl myslel jsem ze je to nejaky vtip........Zklamani nejvetsiho kalibru a podvod na lidi co si to koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Souhlasím se všemi... Opravdu to ani nevypalujte, zbytečně nestahujte data. Dát za to těch 1400,- Kč, tak bych byl vztekem bez sebe. Je to okopčená NHL 14. Jsou tam aktuální soupisky, v tomhle mě borci z EA překvapili, ale jinak vůbec nic nového. Nekupovat, objednávky stornovat. NHL 15 už asi jen na Xbox one. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 podle me jako docela podvod na lidi, takovy xzone . cz, ma v popisu pro x360 vsechny ty nove veci co jsou jen na nove konzole... a ostatni obchody budou mit urcite to same, a bohuzel v popisu neni nic co by naznacovalo ze to tam proste neni. toto si koupit tak to nekomu omlatim o hlavu. to ma cenu tak 400,- kdyz hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 nahodou:) ine ovladanie hracov,nez v NHL 14 .. kolizie aj vlastnych hracov,iny styl bytiek,fanusikovia konecne zivši a realnejsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Ten ultimate team mě docela s.ere, stejný jako ve 14.. Řekněte mě, kde ti lidi ze začátku berou ty love na hráče jako je třeba Jágr, Crosby atd? To se dá nějak zaplatit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 ludia ako sa da dat vlastna hudba do hry? mam rgh dal som to na hdd externy hudbu ale neukazuje ju, ak niekto dajte vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Netrvá nějak dlouho borcům z ABGX s ověřením?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura4 Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Tak už tam to ověření máme! :-) Vypálil někdo úspěšně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 jura jj po ověření jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Chlapi, proč v HUT hraju pořád jen venkuu a doma nikdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Chlapi, proč v HUT hraju pořád jen venkuu a doma nikdy? Taky většinou hraju venku. Mám to tak jednou doma a pětkrát venku. Nechápu proč to tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 já nehrákl doma tři sezony už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Ahoj nevíte někdo jestli jde nastavit si ovladač podle svého, nebo se musí vybrat z přednastavených? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 (upraveno) ................. Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Hej borci, nemrdají vám teď zvuky? Třeba při ofsajdu někdy rozhodčí pískne, někdy ne. Prostě hra se přeruší bez píšťalky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barkoci2 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Nevíte jak vyhrát vhazování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 (upraveno) :) musíš dát pačku do strany podle toho jestli máš na buly praváka nebo leváka tak na opačnou stranu kde má hokejku a když rozhodčí hodí tak pačku dolů Upraveno Prosinec 16, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macek18 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ahoj,měl bych takový dotaz,snad se s tím taky už někdo setkal a dokáže mi nějakým způsobem poradit,protože nikde o tom nic na internetu nemůžu sehnat..Koupil jsem si nhl15,zapnul hru a docela mě mile překvapilo pár lehčích změn,malinko jiný pohyby,kolize apod..obtížnost a nastavení mám stejně jako v nhl14 takže tu nejtěžší a hardcorovou simulaci a jak říkám,prvních pár zápasu uplně všechno tak jak má být,jenže pak z ničeho nic se mi ta hra nějakým způsobem jakoby zrychlý,hráči najednou na ladě jezdí uplně nereálně,pohyby,střely,přihrávky jsou rychlejší než muj prst na ovladači a celkově se ze hry stane neovladatelná hra nevím si s tím už opravdu rady tak kdyby tu byl někdo od té dobroty a setkal se s tím už někdy tak bych byl rád za jeho rady :) děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.