zozy Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Cetl jsem tady nekde ze se jde udelat toto: Spustit iso hru a kdyz hra podporuje adhoc tak se da pres nejaky hbw hrat pres gamesharing(ale psp si pritom si psp mysli ze je to adhoc) kdyz nema ten druhy tu stejnou hru?:blink:thx za odpovedi8):bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 :wohow: jsem nevedel ze mi nikdo nebude umet odpovedet:)zkuste to nekdoooo;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 muzes s gamesharing hrat i na ofiko FW, staci aby jeden (prijemce) dal gamesharing v menu a ten druhy da ve hre(pokud to hra podporuje) a pak to jen prijme a hraje, nekdy je to multak(warhammer, burnout....) a nekdy jen singl(killzone...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
Cetl jsem tady nekde ze se jde udelat toto: Spustit iso hru a kdyz hra podporuje adhoc tak se da pres nejaky hbw hrat pres gamesharing(ale psp si pritom si psp mysli ze je to adhoc) kdyz nema ten druhy tu stejnou hru?:blink:thx za odpovedi8):bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts