Bartiik44 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 chtěl jsem se zeptat jako to je s ovládáním hlasem v ČR, jestli bude fungovat i když budu mít konzoli přeplou na českou lokalizaci, nebo musím mít xbox nastavený na angličtinu, aby mi šlo ovládání hlasem? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 nejlepší možnost vyzkoušet, ale mělo by to jít region CZ zapneš ale jazyk ne....tam stejně musíš mít volbu english Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Září 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 pokud by to bylo takhle tak by to byla pohodička :) díky za odpověď :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajkyMichael Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Mám xbox one od 5. září a vůbec mi nereaguje na hlasové příkazy řvu tady na to jako blázen a také jsem tam nastavil myslím češtinu, tak bych se rád poptal kde se to dá zpětně změnit na tu angličtinu aby mi to šlo a poslouchalo mě to, stáhnul sem studio voice a tam mikrofon běží, takže žádný problém. Jestli se můžu poptat, dokoupil sem si k ovladači baterii + kabel a všude po videích i v návodu je to tak, že svítí oranžové kontrolka a po nabíti bílá, po připojení se nic nestalo a nesvítí ani ta a ani ta, a přitom ovladač jde, protože byl vybitý a po připojení kabelem jde. Díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KokonC3Z Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Mám xbox od 8. září a v nastavení kinectu mám nastavenou UK english a na hlasový ovládání reaguje dobře, chce to říct něco jako "eksboks" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bartiik44
chtěl jsem se zeptat jako to je s ovládáním hlasem v ČR, jestli bude fungovat i když budu mít konzoli přeplou na českou lokalizaci, nebo musím mít xbox nastavený na angličtinu, aby mi šlo ovládání hlasem? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.