Bartiik44 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Odesláno Září 6, 2014 chtěl jsem se zeptat jako to je s ovládáním hlasem v ČR, jestli bude fungovat i když budu mít konzoli přeplou na českou lokalizaci, nebo musím mít xbox nastavený na angličtinu, aby mi šlo ovládání hlasem? :roll: Citovat
0 xDante1986 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Odesláno Září 6, 2014 nejlepší možnost vyzkoušet, ale mělo by to jít region CZ zapneš ale jazyk ne....tam stejně musíš mít volbu english Citovat
0 Bartiik44 Odesláno Září 7, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2014 pokud by to bylo takhle tak by to byla pohodička :) díky za odpověď :bash: Citovat
0 MajkyMichael Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Odesláno Září 7, 2014 Mám xbox one od 5. září a vůbec mi nereaguje na hlasové příkazy řvu tady na to jako blázen a také jsem tam nastavil myslím češtinu, tak bych se rád poptal kde se to dá zpětně změnit na tu angličtinu aby mi to šlo a poslouchalo mě to, stáhnul sem studio voice a tam mikrofon běží, takže žádný problém. Jestli se můžu poptat, dokoupil sem si k ovladači baterii + kabel a všude po videích i v návodu je to tak, že svítí oranžové kontrolka a po nabíti bílá, po připojení se nic nestalo a nesvítí ani ta a ani ta, a přitom ovladač jde, protože byl vybitý a po připojení kabelem jde. Díky moc za odpovědi Citovat
0 KokonC3Z Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Odesláno Září 14, 2014 Mám xbox od 8. září a v nastavení kinectu mám nastavenou UK english a na hlasový ovládání reaguje dobře, chce to říct něco jako "eksboks" :cheesygrin: Citovat
Otázka
Bartiik44
chtěl jsem se zeptat jako to je s ovládáním hlasem v ČR, jestli bude fungovat i když budu mít konzoli přeplou na českou lokalizaci, nebo musím mít xbox nastavený na angličtinu, aby mi šlo ovládání hlasem? :roll:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.